دکتر بهرام عیناللهی روز پنجشنبه در جریان سفر هیات دولت به خراسان رضوی، در جلسه شورای اداری شهرستان خلیل آباد افزود: شهرستان خلیل آباد در حوزه درمان شرایط مناسبی دارد که یکی از مهمترین نکات در تامین نیروی انسانی در حوزه درمان این شهرستان بومی گزینی به ویژه در رشته های پرستاری و پزشکی است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی راه اندازی پایگاه اورژانس ۱۱۵ را از موارد ضروری در خلیل آباد برشمرد و اظهار کرد: در این راستا وزارت بهداشت در راستای توسعه خدمات پیش بیمارستانی در این شهرستان، حمایت های لازم را خواهد داشت.
عین اللهی توجه به سلامت مردم را از اولویت های دولت سیزدهم دانست و گفت: همه گیری کرونا، حوزه های مختلف اشتغال، فعالیت های اقتصادی و اجتماعی مردم را تحت تاثیر قرار داد به همین دلیل ریشه کنی و کاهش همه گیری این بیماری از اولویت های رییس جمهور بود.
وی افزود: امروز به مدد تلاش های صورت گرفته شاهد ایجاد آرامش و بازگشت به شرایط عادی هستیم که حضور خیل عظیم زائران بارگاه منور رضوی در ایام نوروز، گویای این موضوع است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: با وجود تمام مشکلات و تحریم هایی که دشمنان علیه کشورمان بوجود آورده اند، انقلاب اسلامی موفقیت های بسیار بزرگی داشته است که پیشرفت در حوزه سلامت یکی از موفقیت ها و دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی محسوب می شود.
وی افزود: در دوران پیش از انقلاب اسلامی درحالیکه کشورمان به طور کامل وابسته به کشورهای غربی بود اما حداقل پیشرفت را در حوزه سلامت داشت و در بسیاری از بیماری ها به اجبار از پزشکان کم تبحر پاکستانی، افغانستانی و هندی استفاده می شد و در بیشتر موارد، برای درمان های تخصصی؛ مجبور به اعزام بیماران به خارج از کشور بودیم.
عین اللهی تاکید کرد: در دوران رژیم ستمشاهی پهلوی، کشورمان دارای یک سوم جمعیت حال حاضر بود اما به اجبار بسیاری از اقدامات درمانی برای مردم توسط سایر کشورها انجام می شد و بسیاری از رشته های تخصصی و فوق تخصصی که امروزه در کشور فعال است در آن زمان وجود نداشت.
وزیر بهداشت تصریح کرد: این شرایط دقیقا برای کشور افغانستان نیز رخ داد و با وجود اینکه تحت نفوذ آمریکا بود اما هیچگونه خدماتی به مردم این کشور ارائه نشد و این نشان میدهد؛ ابرقدرتها به فکر توسعه کشورها نیستند و این خود ما هستیم که باید سلامت را برای مردم فراهم سازیم.
وی با بیان اینکه امروز در بیشتر استانهای کشور، اساتید برجسته، متخصصان و فوق متخصصان توانمند فعالیت دارند، افزود: امروزه برای همگان مشخص شده که اگر سلامت نباشد، سایر حوزه ها نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.
دکتر عین اللهی با اشاره به شعار سال و سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به محصولات دانش بنیان و افزایش اشتغال اظهار کرد: توجه به حوزه دانش بنیان تنها محدود به شهرهای بزرگ و مراکز استان ها نیست، اقداماتی که در شهرستان های مختلف از جمله خلیل آباد انجام می شود، با توجه به نیروهای جوان توانمند، اگر مبتنی بر دانش بنیان باشد؛ ضمن کاهش هزینهها و خارج شدن از حالت سنتی، در افزایش تولید محصولات کشاورزی و افزایش اشتغال نیز تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه شهرستان خلیل آباد در تولید محصولات کشاورزی از مناطق سرآمد است و مردم این منطقه می توانند اقدامات ملی و فرا ملی مختلفی انجام دهند و در اقتصاد کشور نیز تاثیر گذار باشند ؛ اظهار امیدواری کرد با همکاری و مشارکت گروه های مختلف، مردم و حمایت دولت، شاهد پیشرفت و شکوفایی بیش از پیش نقاط مختلف کشور باشیم.
مطالبات مردم خلیلآباد از دولت
فرماندار خلیل آباد در این جلسه طی سخنانی احداث حوزه علمیه و استقرار شهرک صنعتی و استقلال برخی از ادارات در خلیل آباد را از مهمترین مطالبات مردم عنوان کرد و گفت: خلیل آباد با وجود اینکه از سال ۱۳۸۴ به شهرستان ارتقاء یافته اما هنوز برخی از ادارات در شهرستان مستقر نشده اند.
ابراهیم قاسم پور افزود: احداث پل کاهه در مسیر رودخانه ششطراز که بیش از ۶ هزارنفر بهره بردار بخش کشاورزی را به مرکز شهرستان هدایت می کند، شبانه روزی شدن مرکز درمانی شهر کندر،تکمیل دو پایگاه خیرساز اورژانس شهری و جاده ای، تکمیل سوله بحران، ارتقاء بیمارستان خاتم الانبیاء از ۳۲ به ۷۲ تختخوابی و تکمیل سیستم فاضلاب بیمارستان را از دیگر مطالبات ساکنان خلیل آباد است.
وی با تاکید بر نوسازی مدارس و تکمیل کانون پرورش فکری کودکان گفت: برای تکمیل کانون پرورش فکری کودکان نیازمند ۲ میلیارد تومان اعتبار هستیم و همچنین تخصیص قیر و توسعه زیرساخت ها و تکمیل مسیر دسترسی به بیمارستان در این زمینه ضروری است.
امام جمعه خلیل آباد نیز در این جلسه گفت: با وجود تمام اقدامات صورت گرفته بسیاری از مطالبات مردم شهرستان همچنان باقی مانده است.
حجت الاسلام علی ناهیدی به مشکلات پیش روی بیمارستان خاتم الانبیاء اشاره کرد و گفت: به دلیل نبود امکانات بالغ بر ۸۰ درصد جمعیت شهرستان برای درمان به کاشمر و شهرستانهای اطراف مراجعه می کنند.
وی افزود: هرچند تابلوهای نام پزشکان در سردرب بیمارستان نصب شده اما نبود پزشک متخصص در این مراکز مردم را دچار مشکل نموده است.
وی با بیان اینکه امیدواریم حضور نمایندگان دولت مردمی سیزدهم در شهرستانها منجر به رفع مشکلات و تنگناهای مردم شود، گفت: باند دوم جاده خلیل آباد به بردسکن تبدیل به کشتارگاه شده و تاکنون چندین نفر جان خود را در این مسیر از دست داده اند، لذا سرعت بخشیدن به اجرای این طرح از مطالبات مهم مردم منطقه است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان نماینده ویژه دولت در شهرستانهای خلیل آباد و بردسکن در سفر استانی رییس جمهور به خراسان رضوی امروز در این ۲ شهرستان حضور یافت .
وی در خلیل آباد پس از حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهدای این شهرستان از ساختمان حوزه علمیه و بیمارستان خاتم الانبیاء بازدید نمود. حضور در جلسه شورای اداری شهرستان و دیدارهای مردمی از دیگر برنامه های وزیر بهداشت به عنوان نماینده ویژه دولت در هجدهمین سفر استانی هیات دولت است.
خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
رییس جمهور و اعضای هیات دولت روز چهارشنبه در نخستین سفر استانی خود در سال ۱۴۰۱ وارد استان خراسان رضوی شدند و امروز نیز مهمان این استان خواهند بود.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی پیش از این به ۱۷ استان شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان و مازندران سفر کرده است.
نظر شما