دکتر امیرعلی قهرمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مهمترین ثبت اختراع ها، ساخت کیت الایزا در حوزه تشخیص بیماری های دوران بارداری؛ برای اندازه گیری سطح فاکتور رشد جنین است که توسط پژوهشگر علوم پزشکی استان به مرحله تولید هم رسید.
وی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۰، پژوهشگران این دانشگاه مقام دوم در هفتمین فن بازار ملی سلامت، عنوان برتر در جشنواره جهادگران علم و فناور، پنج عنوان برتر در جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران استان، مقام دانشجوی نمونه کشوری و عنوان برتر در مقالات مروری حوزه کووید۱۹ را کسب کردند.
قهرمانی افتتاح مراکز رشد و نوآوری دانشگاه، انعقاد قرارداد با ۱۵ شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد فناوری و ارتقای جایگاه فناوری دانشگاه در ارزیابی سالانه را از دیگر عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته برشمرد.
وی با اشاره به آغاز برنامه جامع در راستای خودکفایی در ایجاد فناوریهای نوین حوزه علوم پزشکی استان، گفت: در این راستا فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) اختصاص یافته و ایدههای دانشبنیان در این حوزه با برگزاری استارتاپهای ژن درمانی و سلول درمانی حمایت خواهند شد.
قهرمانی یادآور شد: انجام طرحهای مشترک با سایر مراکز تحقیقاتی داخل دانشگاهی، ملی و بین المللی، ایجاد بیو بانک بذر گیاهان دارویی بومی استان و راه اندازی و چاپ مجلات دانشگاهی با نمایههای بینالمللی از طرحهای نوآورانهای است که تدوین شده و در سال جاری اجرایی میشود.
ثبت ۳۱ پژوهش کرونایی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی استان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۳۱ طرح پژوهشی با محوریت کرونا مصوب و به ثبت رساندهاند که از این تعداد ۱۵ طرح خاتمه یافته و به اجرا گذاشته شده است.
وی افزود: این طرح های پژوهشی در خصوص شاخص اپیدمولوژیک بیماران، دموگرافیت، ریز فاکتورها، یافته های بالینی کرونا و مشکلات فشارهای روانی این بیماری در کادر درمان بوده است.
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل میکنند.
این دانشگاه همچنین ۱۲ بیمارستان با یکهزار و ۴۵۵ تخت را زیر پوشش دارد.
نظر شما