«محمود محمودی» روز چهارشنبه در نشست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با موضوع عبور از پیک بار برق سال ۱۴۰۱ در اراک، افزود: اجرای طرح بهسازی شبکه توزیع برق نیز پارسال در یک چهارم روستاهای استان مرکزی صورت گرفته است.
وی بیان کرد: اجرای این طرحها دستاورد موفقی برای گذر از پیک است و تحقق اهداف صنعت برق برای عبور از اوج مصرف با همراهی و مشارکت مردم میسر است.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حساس و ارزیابی آنها توسط نمایندگان استانداری مرکزی و شرکت توزیع برق، همچنین اختصاص فرکانس مخابراتی ویژه صنعت برق در ایام بحران از اهمیت بالایی برخوردار است.
محمودی اظهار داشت: تعمیرات پیشگیرانه، عملیاتی نمودن قرارگاه پدافند سایبری شرکت با توجه به تهدیدات نوین، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه با رویکرد نیل به اهداف و الزامات پدافند غیرعامل، آمادگی تیم واکنش سریع در بحرانها، تداوم و استمرار فرآیند آموزش منابع انسانی با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و شایسته به عنوان با ارزشترین سرمایههای یک سازمان از جمله اقدامات شرکت در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: توجه و اهمیت روز افزون برق در زندگی امروزی و نقش حیاتی این صنعت به شکلی پیش رفته که قطع لحظهای آن به شدت اثرگذار و مشکل آفرین است.
«حمید غیاثی» افزود: امید است مردم در ایام گرم سال همراهی خوبی با شرکت توزیع برای گذر موفق از پیک مصرف داشته باشند و فرهنگ سازی در این راستا امری ضروری است.
وی بیان کرد: پدافند غیرعامل در صنعت برق از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و در این منطقه بیش از ۷۷۰ هزار مشترک برق وجود دارد.
نظر شما