استاندار یزد: دستگاه‌ها برای فرهنگ‌سازی مقابله با اعتیاد، معطل اعتبارات ستادی نباشند

یزد- ایرنا- استاندار یزد با بیان اینکه تمام دستگاه های استان نسبت به مقوله اعتیاد موظف و مکلف هستند گفت: دستگاه ها نباید برای اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگسازی معطل اعتبارات ستاد بمانند بلکه باید برنامه های مربوطه را با منابع موجود و در اختیار خود، پیش ببرند.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به آسیب های اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر و تاثیر سوء آن بر کانون خانواده و اجتماع اشاره کرد و افزود: نقطه شروع پیشگیری و درمان اعتیاد مواد مخدر تغییر  نوع نگاه و نگرش جامعه به معتادین و ترویج نگاه علمی و کارشناسی به این مقوله؛ با سامان اقدامات و برنامه های آموزشی در بخش های مختلف است.

وی با اشاره به سردرگمی های خانواده ها در برخورد با معتادین مواد مخدر، خاطرنشان کرد: لازم است مجموعه صداوسیما برنامه هایی را جهت ارائه نکات علمی مربوط به اعتیاد و نحوه مواجهه با معتادین اختصاص دهد.

فاطمی با اشاره به لزوم اهتمام ویژه به انجام برنامه های آموزشی در مدارس؛ با توجه به گستردگی و اهمیت این حوزه، اظهارداشت: یکی از سیاست های استان در حوزه آموزش های مربوط به مواد مخدر و آثار سوء آن، باید تمرکز اعتبارات آموزشی در حوزه آموزش و پرورش باشد.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: سند عملیاتی آموزشی استان در حوزه مواد مخدر و مسائل مبتلابه آن، باید حداکثر ظرف یک ماه تهیه و برش شهرستانی آن تهیه و سهم هر دستگاه برای آن دیده شود تا به صورت هدفمند و جدی دامنه حوزه آموزش ها گسترش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت توسعه بخش درمان اعتیاد بیمارستان روانپزشکی تفت پرداخت و تصریح کرد: با توجه به عدم تخصیص ردیف بودجه به این بخش، باید از ظرفیت خیرین استان جهت تکمیل این پروژه استفاده شود.

استاندار یزد در ادامه به گزارش ارائه شده توسط فرماندار خاتم در خصوص وضعیت این شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اعتبارات آموزشی و فرهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دفتر اجتماعی استانداری و دستگاه های استانی مرتبط، باید به صورت ویژه به شهرستان های کمتر برخوردار تخصیص یابد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تقویت زیرساخت های مرتبط با مبارزه با مواد مخدر و ارائه آموزش های لازم در شهرستان خاتم باید در دستور قرار گیرد.

فاطمی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ باید نمایشگاهی جهت آشنایی خانواده ها و دانش آموزان با مواد مخدر و تاثیرات سوء آن ها در استان تشکیل شود.

وی در ادامه خطاب به فرمانداران گفت: جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ها باید به صورت مستمر و با حضور کمیته های مربوطه برگزار و گزارش فعالیت ها، در جلسه شورای استانی ارائه شود.

فاطمی بر تعیین تکلیف اموال تملیکی تا پایان فصل بهار و با نگاه ویژه به شهرستان های کمتر برخوردار، استفاده از ظرفیت مجموعه های مردم نهاد و حمایت از آن ها و حضور شخص مدیران دستگاه های عضو شورا در جلسات تاکید کرد.

تاکید استاندار بر ایجاد بسترهای لازم برای رشد فرزندان زیر نظر بهزیستی

استاندار یزد گفت: وظیفه مسوولان استان و مربیان بهزیستی ایجاد بستری برای رشد و موفقیت فرزندان تحت نظر بهزیستی است و در این راستا تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

 مهران فاطمی در برنامه ضیافت افطاری با فرزندان بهزیستی استان، با تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، به رابطه بین محدودیت ها و سختی ها زندگی با رشد و تکامل انسان ها پرداخت و گفت: تمام بزرگان عالم و افراد موفق جهان، با محدودیت ها و مسائلی دست و پنجه نرم می کردند و همین محدودیت ها از آن ها انسان هایی توانمند، قوی، با اخلاق و تاثیرگذار در جامعه ساخته است.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: وظیفه مسئولین استان و مربیان بهزیستی ایجاد بستری برای رشد و موفقیت فرزندان تحت نظر بهزیستی است و در این راستا تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مسائل و مشکلات مطرح شده در حاشیه این برنامه اشاره کرد و اظهارداشت: در خصوص هزینه خدماتی نظیر آب، برق و گاز باید با دستگاه های مربوطه جلساتی برگزار و حداکثر تخفیف برای مراکز عضو بهزیستی اخذ شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha