۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۲۲:۰۱
کد خبرنگار: 5284
کد خبر: 84707721
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مسئولان بهداشتی اروپا موارد مشکوک شکلات‌های آلوده به سالمونلا بررسی می‌کنند

تهران-ایرنا- سازمان‌ها و مقامات بهداشتی اروپا می‌گویند در حال بررسی عامل مسمومیت‌های غذایی ناشی از احتمال وجود سالمونلا در شکلات‌های یک شرکت ایتالیایی هستند.

به گزارش ایرنا به نقل از یورونیوز، سازمان‌های بهداشتی در اروپا می‌گویند در حال بررسی علت شیوع سریع سالمونلا در ارتباط با شکلات‌های کیندر (Kinder) متعلق به یک شرکت ایتالیایی است.

مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) با انتشار بیانیه‌ای در روز چهارشنبه اعلام کرد که محصولات شکلاتی این شرکت منبع احتمالی عفونت هستند، ولی هنوز تحقیقات در حال انجام است.

این مرکز در آخرین آمارهای خود اعلام کرده است که حدود ۱۳۴ کودک زیر ۱۰ سال با عفونت سالمونلا شناسایی شده است که به نظر می‌رسد اولین نمونه بیماری در انگلیس در ماه ژانویه مشاهده شده است.

مسئولان بهداشتی انگلیس می‌گویند، شرکت ایتالیایی Ferrero شروع به جمع‌آوری تخم‌مرغ‌های شکلاتی این شرکت از کشورهای اروپایی کرده‌ است. این شکلات‌ها در بلژیک تولید می‌شوند و احتمال می‌رود منبع اصلی باکتری سالمونلا باشد.

شرکت ایتالیایی محصولات خود را از کشورهای دیگری مثل فرانسه، بلژیک، آلمان، ایرلند و لوکزامبورگ نیز جمع‌آوری کرده است.

شرکت ایتالیایی تولیدکننده این شکلات‌ها در بیانیه‌ای گفته است که هیچ یک از محصولات Kinder که به بازار عرضه شده‌اند تا کنون تست مثبت سالمونلا نداشته است.

سالمونلا عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی است. این بیماری معمولاً علائمی از اسهال، تب و گرفتگی معده ایجاد می‌کند و در شدیدترین موارد می‌تواند منجر به بستری در بیمارستان شود.

شیوع این بیماری تنها چند روز پس از آن اتفاق افتاد که مقامات بهداشتی فرانسه پیتزاهای منجمد برند Buitoni نستله را به چندین مورد جدی آلودگی باکتری اشرشیاکلای دیگر عامل قوی در مسمومیت‌های غذایی محتمل اعلام کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha