امین خانجانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بهره گیری از انرژی پاک همزمان با آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک صنعتی(اردیبهشت ۱۴۰۰)، در دستور کار قرار گرفته بود اظهار داشت: این مجموعه با استفاده بهینه از انرژی خورشیدی، از برق شبکه سراسری و برق شهری بی نیاز خواهد بود، فعالیت این شهرک هیچگونه اختلال و افتی در برق مدار بوجود نخواهد آورد.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر وزارت نیرو، ارائه مجوز استخراج ارز دیجیتال در سراسر کشور را به استفاده از برق حاصل از انرژیهای تجدید پذیر منوط کرده است گفت: با دوراندیشی و آیندهنگری و با برنامه ریزی صورت گرفته در سال گذشته، تامین برق شهرک تخصصی رمز ارز از طریق صفحات(پَنل) خورشیدی در دستور کار قرار گرفت و در این مدت قراردادهای مربوط به آن با یک شرکت تخصصی تولید برق خورشیدی منعقد شده است.
مدیرعامل نخستین "شهرک تخصصی رمز ارز" کشور در شهرستان فریدن استان اصفهان تصریح کرد: در زمان حاضر بر اساس تفاهمنامه فیمابین با شرکت تخصصی در زمینه تولید برق خورشیدی و با اقدامات انجام شده، ۱۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی اولیه راه اندازی شهرک، تامین شده است به این معنا که آغاز بکار مجموعه حتی از همان لحظات ابتدایی بی نیاز از برق شبکه سراسری و شهری خواهد بود و در قدم بعدی ۲۰ مگاوات دیگر برق به مجموعه اضافه خواهد شد.
خانجانی اضافه کرد: اتصال سه نیروگاه دیگر هر یک با توان ۱۰ مگاوات و در مجموع ۳۰ مگاوات، گام بعدی شهرک تخصصی رمز ارز برای بهره گیری از برق انرژی تجدیدپذیر خواهد بود.
تامین ۶۰ مگاوات برق خورشیدی حاصل آینده نگری و توجه به مباحث زیست محیطی
وی ادامه داد: تامین ۶۰ مگاوات برق خورشیدی از جمله اصلیترین طرحهای اجرا شده در عملیات احداث و راه اندازی نخستین شهرک تخصصی رمز ارز کشور در شهرستان فریدن محسوب میشود که تاکنون روند خوبی داشته است.
این فعال اقتصادی بخش خصوصی با بیان اینکه فعالیت بلند مدت مبتنی بر حفظ محیط زیست و بهره گیری از انرژیهای پاک سرلوحه این مجموعه صنعتی است خاطرنشان کرد: برنامههای آینده نیز بر همین اصل استوار خواهد بود بطوریکه فعالیت شهرک سبب هیچ قطع برق و یا افت در برق سراسری، منطقهای و شهری نشود.
تحقق شعار ۱۴۰۱ یک راهبرد اساسی درمجموعه شهرک تخصصی رمز ارز
وی با تاکید بر تبیین راهبردهای اساسی شرکت بویژه با محوریت مباحث دانش بنیان ادامه داد: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را با عنوان سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند برنامههای ویژه ای درزمینههای علمی و دانش بنیان و اشتغالزایی در این مجموعه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل نخستین "شهرک تخصصی رمز ارز" کشور در شهرستان فریدن استان اصفهان با اشاره به اهمیت اقدامات و فعالیت های بیشتر در حوزه دانش بنیان تصریح کرد: موضوع ارزهای دیجیتال، فناوریهای نو بخصوص بلاک چین (Blockchain)از جدیدترین دانشهای روز دنیاست و به همین دلیل توسعه و آموزش آن در کشور نیازی ضروری به شمار میرود و استان و کشورمان را هم تراز کشورهای پیشرفته در این صنعت جدید میکند.
خانجانی درباره زمان افتتاح شهرک تخصصی رمز ارز فریدن نیز گفت: تمام اقدامات مورد نیاز برای آغاز بهره برداری انجام شده و منتظر تأییدیه نهایی در سایت "بهین یاب" یا همان درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت هستیم تا پس از تایید، فاز اول اردیبهشت امسال و درست یک سال پس از آغاز عملیات اجرایی احداث، افتتاح شود.
عملیات اجرایی احداث نخستین شهرک تخصصی رمز ارز ایران با سرمایهگذاری بخش خصوصی اردیبهشت ۱۴۰۰ در شهرک صنعتی فریدن واقع در غرب استان اصفهان آغاز شد.
کلنگ احداث این مجموعه در زمینی به مساحت ۷۸ هزار مترمربع در شهرک صنعتی شهرداران (بخش مرکزی فریدن) با سرمایهگذاری اولیه ۵۰۰ میلیارد تومان به زمین زده شد.
مزرعه استخراج رمز ارز (فارم)، کارخانه تولید دستگاهها و تجهیزات استخراجکننده ارز دیجیتال (ماینر)، پارک علمی فناوری بلاک چِین و دانشگاه تخصصی از جمله بخشهای این مجموعه است.
فریدن با ۲ شهر و ۲۸ روستا و جمعیت افزون بر ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع است.
نظر شما