به گزارش ایرنا سیدمحمود حسینی پور، روز یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به شعار امسال رهبری با عنوان سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، گفت : تعهد مازندران برای سال جاری ایجاد ۵۳ هزار و ۷۰۰ شغل است و همه دستگاه ها باید برای تحقق این تعهد برنامه ریزی کنند.
وی بر ضرورت شناسایی موانع موجود بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد ظرفیت جدید اشتغالزایی تاکید کرد و افزود: دستگاه های دخیل باید ابتدا موانع را شناسایی و سپس با طرح پرونده در کارگروه تسهیل نسبت به رفع آنها تصمیم بگیرند.
نماینده عالی دولت در استان یکی از گام های مهم برای رونق تولید و تحقق تعهدات مازندران در ایجاد اشتغال را رفع موانع زیرساختی از جمله آب، برق، گاز و راه شهرک های صنعتی استان برشمرد و تاکید کرد: تمامی دستگاه ها ملزم به مشارکت در این بخش هستند تا با فراهم کردن زیرساخت ها، تولید و اشتغال با رکود مواجه نشود.
حسینی پور بر ضرورت احصا و احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد استان در سال جاری به عنوان یک رویکرد اصلی تاکید کرد و گفت: تمام تلاش ها باید معطوف به تحقق سهم هفت و نیم درصدی استان در بخش اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال پایدار شود.
وی تحقق شعار سال را مهم و نیازمند اتخاذ راهکار درست و اصولی برای بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود استان برشمرد و افزود : یکی از تعهدات استان برای تحقق شعار سال هم دو برابر شدن شرکت های دانش بنیان است.
نماینده عالی دولت در مازندران آمار شرکت های دانش بنیان موجود در مازندران را ۹۸ واحد اعلام کرد و بر ضرورت ارتقای کیفی این شرکت ها در کنار توجه به افزایش کمی آنها تاکید کرد.
حسینی پور توجه به شرکت های دانش بنیان را برای تحقق تعهدات استان در ایجاد اشتغال موثر دانست و گفت که با تقویت دانش بنیان ها می توان بسیاری از موانع تولید و اشتغال را رفع کرد.
استاندار مازندران همچنین بر ضرورت تحقق رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی هدفگیری شده در استان برای سال جاری تاکید کرد و از دستگاه های اجرایی خواست تا نسبت به ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد اشتغال اهتمام بیشتری داشته باشند.
خروج ۱۱۷ واحد تولیدی از تملیک بانکها
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران هم در این نشست با بیان اینکه از تمام توان برای احیای دوباره واحدهای تولیدی استفاده می شود، گفت که از مجموع ۱۸۶ واحد صنعتی و تولیدی که در تملیک بانک ها هستند تاکنون ۱۱۷ واحد از تملیک خارج شدند.
حسین خیریانپور بدون ذکر آمار افزود: تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی هم که در دستگاه قضایی پرونده دارند باید با رفع مشکل در کمترین زمان به چرخه تولید بازگردند.
وی گفت: آن دسته واحدهایی هم که پس از رفع تملیک از بانک ها به افراد واجد شرایط واگذار شد نیز باید احصا و احیا شوند.
معاون استاندار مازندران بر لزوم به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته کشاورزی از سوی جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه های اجرایی ذیربط تاکید کرد و افزود : باید از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در راستای پیشبرد اهداف استفاده کرد.
در پایان این جلسه مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان ازجمله شرکت تولیدی آب معدنی چالوس و واحد تولیدی صنعتی شیمی پلاست شمال در گارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد که استاندار مازندران برای پیگیری موضوع و رفع مشکلات این واحدها دستور مقتضی را صادر کرد.
نظر شما