اولین شعبه بازارچه طعم‌های ایرانی در باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو

تهران - ایرنا - رئیس باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو از برنامه ریزی برای تاسیس اولین شعبه بازارچه طعم های ایرانی در این باشگاه خبر داد وگفت: شناساندن ظرفیت‌های فرهنگی خوراک ایرانی براساس گستردگی منطقه‌ای و خرده فرهنگ‌ها یکی از موضوعات مهمی است که در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهد شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، محمد بابارضا اظهار کرد: این باشگاه برنامه‌های متعددی را در راستای رویکرد علمی و آموزشی - فرهنگی خود در پیش دارد. 

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ تأسیس مدرسه عالی باشگاه غذا و خوراک شناسی در دستور کار باشگاه قرار گرفته و برگزاری دوره های آموزشی و تدوین تقویم آموزش های باشگاه و انتشار کتاب از دیگر برنامه های پیش رو خواهد بود. 

رئیس باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو همچنین از راه‌اندازی نشان خوان خبر داد و افزود: تلاش بر این است که فضایی برای تقدیر از فعالان برتر حوزه خوراک و صنعت ایجاد شود. 

بابا رضا از برنامه ریزی برای تاسیس اولین شعبه بازارچه طعم های ایرانی نیز خبر داد و تاکید کرد: شناساندن ظرفیت های فرهنگی خوراک ایرانی براساس گستردگی منطقه ای و خرده فرهنگ ها یکی از موضوعات مهمی است که در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهیم کرد.
 
وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه کشورهای دارای شهر خلاق غذای راه ابریشم نیز گفت: امسال دپارتمان های مختلف محصولات غذایی ایرانی در باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو با هدف معرفی محصولات خوراکی بومی به مخاطبان کشورهای مختلف شکل می گیرد.

رئیس باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو راه اندازی مسابقه استارت آپهای ایرانی خوراک و نوشیدنی در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حمایت از محصولات دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ را از دیگر برنامه های باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو برشمرد و بر حمایت از شرکت های دانش بنیان بخش خوراک و غذا تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو یک نهاد خصوصی، انتفاعی و غیرسیاسی در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون ملی یونسکو است که محور فعالیت‌های آن موضوعات مربوط به خوراک و نوشیدنی بوده و در قالب یک باشگاه فرهنگی، تخصصی و علمی (از انواع چهارگانۀ باشگاه های یونسکو) با شناخت، جذب و ارتقاء ظرفیت های موجود در عرصۀ فعالیت خود، بر اساس بیانیۀ مأموریت و چشم انداز پی خواهد گرفت. 

تشکیل معتبرترین مرجع جهانی مطالعه، معرفی، آموزش و ترویج تهیه، ارائه و مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های گسترۀ فرهنگی ایران زمین چشم انداز باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو محسوب می شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha