به گزارش ایرنا، محسن حاج عابدی روز دوشنبه افزود: تأمین و توزیع این مقدار نهاده شکر در سال ۱۴۰۰ بعنوان تغذیه تکمیلی و با نرخ مُصوب بین زنبورداران صورت گرفت.
وی سرانه تغذیه تکمیلی هر کُلنی زنبور را ۱۰ کیلوگرم شکر اعلام و اضافه کرد: شکر توزیع شده برای تأمین احتیاجات غذایی در مواقعی از سال که منابع غذایی طبیعی(شهد و گرده) کافی یا در دسترس نباشد، بعنوان تغذیه تکمیلی به منظوررشد زنبور استفاده میشود.
مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان اظهار داشت: در زمان حاضر بیش از چهار هزار زنبوردار با بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار کُلنی زیر پوشش اتحادیه زنبورداران استان فعالیت و سالانه حدود ۱۵ هزار تُن انواع فرآورده زنبور شامل عسل، ژل رویال، گَرده گُل، بره موم و زَهر زنبور تولید میکنند.
استان اصفهان در رده سوم تولید عسلِ کشور جای گرفته است.
تعداد کندوهای زنبور عسل در اصفهان در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است و اکنون بالغ بر ۹۱۶ هزار کُلنی زنبور در این استان وجود دارد.
نجفآباد بیشترین تولید عسل را در سطح استان به خود اختصاص داده و پس از این شهرستان، اصفهان، شهرضا، خمینیشهر و خوانسار در ردههای بعدی قرار دارند.
نظر شما