تشکیل دبیرخانه دائمی پیگیری سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در سازمان تامین اجتماعی

تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی از تشکیل دبیرخانه دائمی پیگیری سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی - ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری - در این سازمان خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان تأمین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی در اولین جلسه شورای معاونین سازمان تأمین‌ اجتماعی در سال ۱۴۰۱ که به صورت فوق‌العاده و به‌منظور بحث و تبادل‌نظر در زمینه اتخاذ تصمیم و تدوین راهکارهای عملیاتی‌سازی سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی - ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری - برگزار شد، با اعلام اینکه در سیاست‌های ابلاغی، برای تقویت حوزه بیمه‌های اجتماعی و اتخاذ راهبردهای اجرایی مقابله با مهم‌ترین چالش‌های این حوزه، دستورات راهگشا و ارزشمندی ارائه شده، اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی ریاست جمهوری مکلف به ارائه برنامه جامع تحقق این سیاست‌ها و طراحی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مورد نیاز و مقرر است طی دو ماه آینده، برنامه عملیاتی استقرار و پیشبرد این سیاست‌ها طراحی ‌شود.

وی توضیح داد: محورهای نُه گانه سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، همگی از ماموریت‌های اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی بوده و با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و تجربی موجود در این سازمان، آمادگی لازم وجود دارد که در طراحی و پیشبرد برنامه عملیاتی سیاست‌های ابلاغی، نقشی جدی برعهده بگیرد. بند به بند و کلمه به کلمه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری دربرگیرنده دغدغه‌های کارشناسان و دلسوزان حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی است و دال مرکزی سیاست‌های ابلاغی نیز تحقق عدالت به‌عنوان هدف اصلی و پیشینی کشور در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اراده جدی در سازمان تأمین‌اجتماعی برای پیگیری و عملیاتی‌سازی سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری وجود داشته و از همه ظرفیت‌های بخشی و فرابخشی و داشته‌های این سازمان که ظرفیت بزرگی در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی کشور است، برای عملیاتی‌سازی این سیاست‌ها استفاده خواهد شد.

وی تاکید کرد: بدون تردید مقام معظم رهبری با آگاهی و شناخت دقیق از ظرفیت‌ها و امکانات و همچنین کاستی‌ها و مشکلات کشور، سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی را برای ایجاد تحول ابلاغ فرموده‌اند و ما نیز در حوزه ماموریت خود برای اجرای این سیاست‌ها با تمام توان تلاش کرده و اطمینان داریم که ابلاغ این سیاست‌ها، مسیر جدیدی را برای بهبود و ارتقای خدمات نظام رفاه و تأمین‌اجتماعی کشور خواهد گشود.

در پایان جلسه مقرر شد که دبیرخانه‌ای دائمی با هدف پیگیری سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در سازمان تأمین‌اجتماعی تشکیل شود تا ضمن تطبیق شرایط با دستورات ابلاغ شده؛ زمینه‌های تحقق سیاست‌ها فراهم و اجرایی شود.

به گزارش ایرنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روز گذشته (۲۱ فروردین ماه)  در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی و مصوّب تأمین اجتماعی را برای اقدام به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.

بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند «ج – ۱» الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاه های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت ۶ ماه ارائه کند.

ایجاد رفاه عمومی، بر طرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروه های هدف خدمات اجتماعی از جمله بی‌سرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین اجتماعی که در اصول ۳، ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی آمده است، اقتضاء می‌کند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالت‌بنیان، کرامت‌بخش و جامع برای تأمین اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیض‌های ناروا و بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی باشد، طراحی و اجرا شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha