"حمید خادم" روز سه شنبه در حاشیه بازدید میدانی از روستای چم مهر و سایت های سیل زدگان به خبرنگار ایرنا بیان کرد: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ چم مهر سال۸۰ با ظرفیت آبرسانی به ۶۵۰ هکتار زمین و قابلیت ایجاد اشتغال پایدار ۳۰۰ نفر آغاز شد اما در سیل فروردین ماه سال ۹۸ از بین رفت.
وی افزود: عملیات بازسازی این ایستگاه پمپاژ با احداث ساختمان و خرید تجهیزات برقی و مکانیکی هم اکنون حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۴۴ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
سرپرست فرمانداری پلدختر با اشاره به اینکه حیف و میل بودجه و امکانات پساسیل در برخی موارد موجب بروز مشکلاتی شده است افزود: برای گذر از مشکلات روستاهای سیل زده چم مهر بالا و پایین با جمعیت یکهزار و ۴۰۰ نفر و حدود ۳۸۰ خانوار باید ضمن همکاری مردم، بر اساس اولویت بندی پیش رفت.
خادم یادآور شد: برای بهسازی و آسفالت خیابان ها، معابر و جدول کشی روستای چم مهر ابتدا باید انشعابات آب تکمیل و رفع معارض صورت گیرد که در این موارد نیازمند اقدام شرکت آب و فاضلاب و همکاری اهالی هستیم که مدیرعامل آبفای لرستان در این خصوص قول مساعد داده است.
وی تصریح کرد: کمبود و افت فشار آب آشامیدنی، نبود خروجی مناسب برای روان آب ها در سایت های سیل زدگان ، نبود طرح هادی، خروجی نامناسب فاضلاب روستا و مشکلات اراضی کشاورزی که طمعه سیل شد از عمده مشکلات اهالی روستای چم مهر است که تمام تلاش خود را برای پیگیری و رفع آن به کار خواهیم گرفت.
نظر شما