فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری در حاشیه این رزمایش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هدف از اجرای این رزمایش را اجرای اقدماات حفاظتی پیشپیرانه جهت جلوگیری از تخریب جنگل و مقابله با قاچاق چوب در این استان عنوان کرد و اظهارداشـت: در راستای این رزمایش، از کارگاهها و مراکز خرید چوب در سطح استان پایش و بازرسی میشود.
سرهنگ مجید ذکریایی با اشاره به منحصر به فرد بودن و اهمیت جنگلهای هیرکانی، بر لزوم تشدید اقدامات حفاظتی به منظور مقابله با قاچاق چوب در مازندران تاکید کرد و گفت: در این رزمایش با حضور نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی، از ورود چوب قاچاق به کارخانههای چوببری استان جلوگیری می شود.
وی افزود: نیروهای حفاظتی شرکت کننده در این طرح، در صورت مشاهده هرگونه تخلف و ورود چوب قاچاق به کارخانه های چوب بری ، علاوه بر برخورد قانونی، اقدام به تعطیلی آن واحد تولیدی خواهند کرد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری گفت که مانور تشدید حفاظت از عرصه های طبیعی در قالب ۱۵ گروه و بکارگیری ١٥٠ نیروی حفاظتی علاوه بر ساری همزمان در ۱۱ شهرستان زیرپوشش این نهاد نیز به اجرا درآمده است.
ذکریایی افزود: برای حفاظت از عرصههای جنگلی زیرپوشش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری، ۱۳ شرکت حفاظتی با بهره گیری از یکهزار و ۴۰۰ نیروی حفاظتی مشارکت دارند که به طور شبانهروزی مشغول رصد و پایش منطقه هستند.
مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی یکی در ساری و دیگری در نوشهر دارد. منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند.
استان مازندران در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران است.
نظر شما