به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست هیات های دانشجویی تعدادی از دانشگاهها به عظمت ماه مبارک رمضان و دعاهای وارد شده در این ماه اشاره کرد و گفت: ادعیه روزهای ماه مبارک دارای بخش های ارزشمندی است که در فرازی آمده است که خدایا امروز که روزه دار هستم اگر شب آینده شب قدر من است درخواستهایی دارم و خواسته من این است که اسم من جزء انسان های خوشبخت باشد و روح من همنشین با شهدا گردد و کارهای خوب من در عالی ترین مراتب قرار گیرد.
وی افزود: ما از این فراز متوجه می شویم که تمام کارهای خوب در علیین نیست و می فهمیم که باید حتی اعمال خوب خود را به نحوی جلو ببریم که در اعلی مرتبه خودش قرار گیرد و بعد از آن مهم ترین درخواست حشر با شهدا در قیامت است.
حجت الاسلام رستمی در ادامه با اشاره به موضوع جهاد تبیین و ارتباط آن با هیات های دانشجویی گفت: موضوع جهاد تبیین ماموریت جدیدی نیست و یادآوری ماموریتهایی است که داشتیم، شما هیاتی ها کدام کارتان در راستای جهاد تبیین نبوده است خوب که نگاه کنید متوجه می شوید رسالت هیات ها همگی تبیینی است و این یادآوری مقام معظم رهبری بدین خاطر است که ما گاهی اوقات نسبت به ماموریت ها دچار غفلت می شویم.
وی تصریح کرد: رهبر انقلاب درباره جهاد تبیین تفسیری دارند و می فرمایند که جهاد تبیین جهادی است که در ابتدا مخلصانه و برای خدا باشد و در مرحله بعدی با تمام وجود و توان باشد ما وقتی در قالب ساعت کاری و اداری کار و جهاد داشته باشیم این عمل ما جهاد به حساب نمی آید جهاد واقعی آن است که که تمام وسع خود را به کار بگیریم و در بخش بعدی این جهاد ما باید معطوف به سرکوب یا مقابله با دشمن باشد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به ابعاد مختلف جهاد تبیین اشاره و تصریح کرد: سنگر اصلی را رها کردن جهاد به حساب نمی آید حتی اگر کار درستی را بخواهیم انجام بدهیم و ممکن است هیئتی علاوه بر ماموریت اصلی خود از بین نخبگان حاضر در هیات به کار دانش بنیان هم برسد اما اصل ماموریت در هیات ها همان کار جهادی است که باید معطوف به حرکت جنگ شناختی دشمن باشد و این جهاد مشروط به کار تمام وقت و مخلصانه است البته ما باید در این مسیر به دنبال ایجاد قالب های جدید و روش های نو متناسب با ابزار دشمن باشیم.
رستمی افزود: ما باید به این برسیم که هیئت در این جهاد باید چه ابزاری را به کار گیرد؟ و این نشست ها راهکاری برای رسیدن به این موضوع است و باید به صورت مناسب به نیازهای هیئات دانشجویی پرداخته شود و ارتباطات در این زمینه گرفته شود و تجربیات منتقل شود و شرط مهم تداوم تربیت و حرکت هیات است و کار باید به عنوان کار بلند مدت و دارای عقبه ببیند و هیئت باید استقلال، دانشجویی بودن و پویایی خودش را حفظ کند.
وی همچنین گفت: ما باید برای هیات های مختص به خواهران در دانشگاه کاری انجام دهیم و در این زمینه قوی شویم و هیئت ها برای این بخش طراحی داشته باشند و نیروی مناسب تربیت کنند تا این امر به یک جریان مهم تبدیل شود.
نظر شما