حجت الاسلام هادی حیدری کبیر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: از افتخارات ستاد اجرایی حضرت امام(ره) همکاری آن با جهاد کشاورزی در راستای تناوب در کشت است و در سال جاری استان کردستان جز پنج استان کشور است که در این حوزه فعالیت می کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در استان کردستان ۴۸۰ هزار هکتار زمین دیم وجود دارد گفت: در زمین های دیم کردستان یک سال در میان کشت می شود اما از طریق ستاد اجرایی، طرح هایی وجود دارد که بر اساس توافقنامه قرار است هر سال کشت شود و این کار سختی است تا بتوان اعتماد کشاورز را بر خلاف سنت دیرینه به دست آورد.
این مسوول تاکید کرد: تمامی خدمات و اقدامات بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را میتوان از طریق اپلیکیشن جامع برکت پیگیری کرد و تمامی مشخصات حتی دریافت کننده تسهیلات به طور شفاف در آن مشخص است.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کردستان با بیان اینکه بنیاد برکت هدف اصلی خود را توسعه کسب و کارهای پایدار و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم با توجه به مزیتهای نسبی و رقابتی مناطق روستایی قرار داده است، گفت: هدف جامعه روستایی، سرمایه انسانی و اجتماعی کشور و پایه اصلی تلاش، تولید و توسعه پایدار است.
حجت الاسلام حیدری کبیر با اشاره به هم افزایی این ستاد با کمیته امداد امام خمینی(ره) و بسیج سازندگی گفت:در جلساتی که با این نهادها برگزار شد پیرامون عدم موازی کاری و برنامهریزی درست به نتایج خوبی دست یافتیم تا کمکهای مواسات و همدلی مومنانه به دست نیازمندان واقعی و به تناسب برسد که در این راستا هم نتایج خوبی را در استان کردستان شاهد بودیم.
وی با اشاره به اجرای برنامه بنیاد برکت در حوزه اشتغال دور کاری، گفت: بسیاری از افراد در حوزه طراحی یا نرم افزارنویسی برای شرکت های اروپایی، افریقایی و امریکایی در تهران فعالیت می کنند بنیاد برکت می خواهد همین کار داخل کشور رواج دهد.
وی در پایان افزود: اولین مجموعه پارک علم فناوری استان کردستان در زمینه اشتغال فناوری نوین را ستاد اجرایی استان کردستان به اتمام رسانده و به زودی افتتاح می شود.
نظر شما