جمال معتمدی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۷۸ هزار مشترک برق در این استان وجود دارد که اعتباری معادل ۱۸۲ میلیارد تومان بدهکار هستند.
وی افزود: وصول مطالبات می تواند بسترساز اجرای پروژه های عمرانی و پایداری شبکه های توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد باشد.
معتمدی زاده ابراز داشت: از مجموع مشترکین بدهکار در این استان، حدود سه هزار مشترک، بدهکاران کشاورزی هستند که معادل ۶ میلیارد تومان به این شرکت بدهکار هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مُشترکین تعرفه کشاورزی که به این شرکت بدهکار هستند نسبت به بدهی برق مصرفی خود اقدام کرده تا شاهد قطعی برق آنان در روزهای جاری نباشیم.
معتمدی زاده ادامه داد: تا پایان اردیبهشت ماه جاری باید تمامی مُشترکین بدهکار تعرفه کشاورزی باید بدهی خود را پرداخت کرده باشند.
وی تاکید کرد: امکان قسطی نمودن بدهی برق مصرفی تمام مشترکین بدهکار وجود دارد و مشترکین بدهکار تعرفه کشاورزی تا پایان اردیبهشت ماه جاری باید بدهی خود را به شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت کرده باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشترکین برق تعرفه کشاورزی در شهرستان چرام به این شرکت بدهی ندارند و تنها شهرستانی است که مشترکین کشاورزی آن به شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد بدهکار نیستند.
وی با اشاره به بدهی سایر مشترکین برق در این استان نیز ادامه داد: از ابتدای خردادماه جاری نیز تعرفه های تجاری و قطع برق بدهکاران این تعرفه در اولویت کار قرار دارد.
معتمدی زاده عنوان کرد: مشترکین تعرفه تجاری از هم اکنون به فکر پرداخت بدهی خود باشند تا برق آنان قطع نشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان این آمادگی را دارد که بدهی مُشترکین را قسطی کند.
وی تصریح کرد: گرمای زودرس و کاهش نزولات آسمانی باعث افزایش مصرف برق مشترکین در این استان شده که می طلبد مشترکین برق، همکاری های بیشتری نسبت به گذشته با این شرکت داشته باشند.
نظر شما