به گزارش ایرنا ، عزتالله ضربی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در این مدت ۸۹۳ دوره آموزشی شامل آموزشهای کمکهای اولیه، آمادگی در برابر مخاطرات و دورههای تخصصی برای افزایش آگاهی شهروندان در برابر حوادث احتمالی در شهرها، روستاها، خانههای هلال، ادارات، پادگانهای آموزشی و بسیج سازندگی سپاه برگزار شد.
وی گفت: ۳۳۱ دوره کمکهای اولیه و پایه داوطلبی با حضور ۵۹۷۴ نفر، ۵۱ دوره عمومی امداد و نجات با حضور ۸۶۵ نفر از جمله برنامههای آموزشی میباشد.
ضربی با اشاره به اینکه ۲۷۰ دوره آموزشی آمادگی در برابر مخاطرات و خانههای هلال با حضور ۶ هزار و ۲۰۱ نفر برگزار شد ، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۵۹۸ نفر در ۲۲۰ دوره آموزشی در مراکز آموزش نظامی و بهرهمند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: علاوه بر آموزشهای همگانی و عمومی تعداد ۲۱ دوره آموزشی تخصصی ویژه نجاتگران و تیمهای عملیاتی بویژه نیروهای امدادی در پایگاههای جادهای استان برگزار شد که شامل دورههای پیشبیمارستانی، جستجو و نجات شهری، جستجو و نجات در حوادث حمل و نقل است.
وی ادامه داد: تمام اقشار علاقهمند برای فراگیری آموزشهای هلال احمر میتوانند با مراجعه به شعب هلال احمر در استان نسبت به ثبتنام اقدام کنند تا مقدمات لازم برای برگزاری دورههای آموزشی برنامهریزی شود.
استان اردبیل جزو ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار میرود و هر از گاهی بروز حادثههایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای میگذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزشدیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.
نظر شما