به گزارش ایرنا، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران در این مراسم معارفه که روز یکشنبه در سالن اجتماعات شهرداری شمشک دربندسر برگزار شد، اظهار داشت: اشاره به خدمات شهردار پیشین و دعوت از وی، نکته قابل تأمل این مراسم بود که نشان از بافت بومیمحورِ روستایی که به شهر تبدیل شده و همچنین اصالت منطقه دارد.
هادی گورابی با اشاره به تذکرات استاندار تهران در حکم شهردار جدید شمشک دربندسر افزود: این شهر شکلگرفته و پس از چند سال طرح هادی آن ابلاغ شد، توقعی که اکنون استانداری از شهرداری شمشک دربندسر دارد، مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز و رعایت معماری ایرانی اسلامی و اصول شهرسازی در ساختوسازهای مجاز است.
وی با تاکید بر اینکه مقابله با فساد لسانی نیست و کفایت نمیکند، اظهار داشت: اصلی ترین شعار دولت سیزدهم فسادستیزی است؛ برای مقابله با فساد نیز لازم است شخصی که در راس کار و مجموعه قرار میگیرد، سالم باشد و در ذات خود خصلت غلبه بر فساد را داشته باشد. چراکه در غیر این صورت فساد به بدنه نیز سرایت میکند.
این مسئول با اشاره به کلام شهید چمران مبنی بر اینکه اگر شخصی در جایگاهی منصوب شود که شایستگی آن را ندارد، عین بیتقوایی است؛ خاطرنشان کرد: علم و شایستگی مساله حائز اهمیت دیگری است که در انتصاب افراد باید مورد توجه باشد، خصوصاً در شهرداری که دارای حوزههای تحصصی مختلف است که امکان دارد فردی علیرغم اینکه قصدی بر فساد ندارد، با یک امضای ناشی از جهل، بابی از فساد را ایجاد کند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران با اشاره به تسریع و تسهیل خدماترسانی به مردم، گفت: امروزه شهرداریها لجمن (اصطلاح نظامی لبه جلویی میدان نبرد) نظام در حوزه اداری هستند، چراکه شهروندان از بدو تولد تا پایان عمر در مقاطع مختلف با شهرداری مراوده دارند؛ پس اگر این مجموعه خوب و کارآمد عمل کند موجب جلب اعتماد و امیدواری مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود.
گورابی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: ایشان از جهاد تبیین و گوشزد کردن اقدامات صورت گرفته برای مردم سخن میگویند، و از طرفی شوهای تبلیغاتی را منع میکنند. این مساله بیانگر آن است که مسئولان باید کارهای انجام شده را تحت عنوان خدمات نظام جمهوری اسلامی به اطلاع مردم برسانند و از شخصی کردن امور جلوگیری کنند.
وی با تاکید بر لزوم رشد متوازن جامعه ابراز کرد: پیشرفت باید در تمامی حوزهها همگام باشد؛ به طور مثال شهرداریها عموماً وظایف عمرانی را مقدم بر هر اقدامی میدانند که این جنس کارشان است اما باید موازی با آن به مباحث فرهنگی نیز توجه ویژه شود و در تمامی وجوه کار شود تا توسعه پایدار که هدف قرار دارد محقق شود.
فرماندار شمیرانات نیز اظهار داشت: شمشک دربندسر شهر نوپایی است که زیرساختهای خوبی در آن ایجاد شده اما باید توجه داشته باشیم از میراث کریمهای که در اختیار ماست و علاوه بر آیندگان در درگاه الهی نیز در خصوص آنها از ما سوال خواهند کرد، مراقبت کنیم.
مجتبی ذاکریان تاکید کرد: آنچه از این شهر و اهالی آن بیان میشود، دیانت و اصالتی است که حتی در زمان استبداد رضاخانی هم پرچمدار عزاداری سیدالشهدا (ع) و هیات مذهبی بودهاند؛ علما و شهدای پاک منطقه نیز میراثی هستند که نسل به نسل گشته و امانتی دردست ماست لذا در چنین منطقهای که دارای این بافت اجتماعی و فرهنگی گرانبهای مبتنی بر ارزشهاست، همچون اشاره امام جمعه انتظار حضور پرشورتری در نماز جمعه بخش میرود.
وی ادامه داد: شوراهای اسلامی، مدیران شهری و بخشدار نسبت به این مهم اهتمام لازم را داشته باشند و برای مسائل فرهنگی اجتماعی برنامهریزی کنند که اینها اصل و اساس ماست؛ موجودیت ما بر پایه اندیشهها و باورهاست لذا اگر تمام شاخصهای اوج باشد اما از لحاظ فرهنگی رشد نداشته و درجا بزنیم، ذرهای ارزش ندارد و پسرفت و عیبماندگی هم به حساب میآید.
نماینده عالی دولت در شمیرانات خاطرنشان کرد: شرایط امروز غرب نمادی از همین مساله است؛ توسعهیافتگی مادی منهای معنویت و اعتقادات این جوامع را رقم میزند، که تاکنون بخشی از آن عریان شده و در دهههای آتی نیز برای کسانی که دیرتر به باور میرسند، بیشتر نمایان خواهد شد. پس از این تجربه بشر راحت عبور نکنیم تا آنچه امروز در مورد غرب قضاوت میشود برای ما تکرار نشود.
امام جمعه رودبار قصران نیز در این مراسم بیان داشت: شهرداری قوی است که اصول شایستگی را در بالاترین سطح رعایت کند و کاربلد باشد، در غیر این صورت از درجه قوت او در شهرداروای کاسته میشود.
حجت الاسلام سید مجتبی حسنی تاکید کرد: برنامهریزی و توجه به امور فرهنگی و اجتماعی زیربنای تمام کارهاست و نباید نسبت به آنها بیتفاوت باشیم که رکن اساسی هستند.
وی افزود: همه ما باید این هدف را دنبال کنیم تا مسئولیت و امانتی که بر عهده ما قرار دارد به نحو احسن انجام دهیم و در این برهه تلاش کنیم کارمان اثربخش، جهادی و انقلابی باشد.
امام جمعه رودبار قصران با اشاره به دولت سیزدهم ابراز داشت: بحمدالله دولت امروز به عنوان دولتی مردمی است و مقام معظم رهبری نیز در دیدار اخیر تاکید داشتند که مسئولان مردمی باشند و مردمی بمانند؛ البته این یکی از شعارهای بزرگ انقلاب ما نیز هست که باید فاصله بین مسئولان و مردم برداشته شود و حضور در نماز جمعه، مراسمات و مناسبات، در محلات و بین اقشار مختلف جامعه از جمله اقداماتیست که این مهم را به منصه ظهور میرساند.
به گزارش ایرنا، ساوه شمشکی که از اهالی بومی منطقه است، از ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان سرپرست شهرداری شمشک دربندسر در حال فعالیت بود.
وی معاونت فرهنگی اجتماعی و معاونت اداری مالی این شهرداری را در کارنامه دارد.
پیش از این، حسن بابایی از آذر ماه ۱۳۹۶ شهردار شمشک دربندسر بود.
شمشک دربندسر از توابع بخش رودبار قصران شهرستان شمیرانات با تجمیع اراضی و اماکن ۶ روستا سفیدستان، شمشک بالا، شمشک پائین، دربندسر، دورود و جیرود در نهم آبان ماه ۱۳۹۱ به عنوان شهر تصویب شد؛ طرح هادی آن نیز پس از هفت سال پیگیری اواخر فروردین ماه سال ۱۳۹۹ ابلاغ و تیرماه همان سال با حضور استاندار وقت رونمایی شد.
این شهر در دامنههای رشته کوه البرز با آب و هوایی کوهستانی و طبیعتی بکر، با جمعیتی بالغ بر ۳ هزار و ۴۲۳ نفر ساکن و ۲۱ هزار نفر شناور و مساحت ۶۰۱ هکتار از توابع بخش رودبار قصران شهرستان شمیرانات در شمال شرقی پایتخت و مرز استان تهران و البرز واقع شده است.
وجود ۲ پیست بینالمللی اسکی، امکان تمرین و برگزاری مسابقات ورزشهای زمستانی (۴۸ رشته)، شمشک دربندسر را عاملی برای تحقق سیاستهای دولت در زمینه توسعه گردشگری و ورزش مبدل کرده است.
۱۴ تن از فرزندان این منطقه به عنوان ورزشکاران مطرح جهانی در ورزشهای زمستانی فعالیت پویا دارند.
نظر شما