«علیرضا کیشانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: انواع محصولات بهاره از جمله حبوبات، ذرت علوفهای، چغندر قند، سیب زمینی، گوجه فرنگی، سبزی و صیفی و انواع علوفه از جمله یونجه و شبدر در این اراضی کشت میشود.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع محصولات بهاره امسال در این اراضی کشاورزی تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کشت محصولات کم آببر از جمله چغندر علوفهای و سورگوم علوفهای در راستای تامین خوراک دام و طیور این استان امسال از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.
کیشانی از اجرای طرح کشاورزی قراردادی کشت محصول پنبه امسال در استان مرکزی خبرداد و گفت: کشت قراردادی پنبه امسال در راستای طرح خودکفایی این محصول در کشور به صورت قراردادی در ۱۰۰ تا ۱۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستانهای ساوه و دلیجان انجام میشود.
وی افزود: همچنین کشت محصول لوبیا کم آببر در راستای افزایش بهرهوری از آب و نهادههای کشاورزی امسال در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی قرار دارد.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
نظر شما