شناسنامه‌دارشدن آثار موزه هنرهای معاصر تهران با همراهی هنرمندان انجام خواهد شد

تهران- ایرنا- رئیس موزه هنرهای معاصر تهران سامان‌یابی گنجینه موزه و تکمیل فرایند شناسنامه‌دارشدن همه آثار آن را دغدغه‌ جامعه هنری دانست و گفت: این مهم مجدد از سر گرفته می‌شود و از نمایندگان هنرمندان نظیر انجمن‌های هنری دعوت خواهیم کرد از این فرایند دیدن کنند و به روز در جریان این امر مهم باشند.

به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، عبادرضا اسلامی با بیان این مطلب اظهارداشت: سرمایه اصلی موزه هنرهای معاصر تهران،‌ هنرمندان است و ما قصد داریم فضایی فراهم کنیم تا دیدگاه‌های هنرمندان در مدیریت موزه به صورت معناداری تجلی یابد، با همین هدف پس از ماه مبارک رمضان، سلسله نشست‌هایی با گروه‌های مختلفی از هنرمندان با سلایق گوناگون تشکیل می‌دهیم و شنونده آرا و راهنمایی‌های آنان خواهیم بود.

وی گفت: ما پس از سلسله نشست‌هایی با هنرمندان، شورای هنری مشورتی موزه هنرهای معاصر تهران را در دستور کار قرار می‌دهیم و پس از مشورت‌های هنری همه نمایشگاه‌ها و رویدادهای موزه را با هدایت این شورا و مشاوران که به جامعه هنری معرفی خواهند شد، پیش خواهیم برد.

اسلامی افزود: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های جامعه هنری سامان‌یابی گنجینه موزه و تکمیل فرایند شناسنامه‌دارشدن همه آثار این گنجینه است، با کمک و همراهی دوستانی که این امر مهم را با دقت و وسواس پیش برده بودند این کار خیلی زود، مجدد از سر گرفته می‌شود و حتماً از نمایندگان هنرمندان نظیر انجمن‌های هنری دعوت خواهیم کرد از این فرایند دیدن کنند و به روز در جریان این امر مهم باشند.

رئیس موزه هنرهای معاصر تهران بیان کرد: متاسفانه مدتهاست سایت موزه هنرهای معاصر تهران وجود خارجی ندارد و پیگیری‌های ما بدین جا رسید که کاری هم برای برنامه‌نویسی سایت انجام دهیم، مقدمات قانونی این امر هم فراهم شده است، تا با راه‌اندازی سایت، کارهای گنجینه در معرض دید و تماشای علاقه‌مندان قرار گیرد. حتماً در این مهم به مباحث روز مانند نمایش آنلاین نمایشگاه‌های موزه، بخش خبری به روز، ارائه تحلیل‌ها و گزارش‌های دلخواه جامعه هنری توجه خواهد شد.

وی اظهارداشت: در همین راستا فضای رسانه‌ای پیرامون موزه ارتقا خواهد یافت تا آثار هنری که در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درمی‌آیند به بهترین شکل دیده شوند از جمله فضای اینستاگرام موزه شاهد تغییرات مثبت خواهد بود تا گلایه‌های هنرمندان مرتفع شود.

اسلامی گفت: به زودی برنامه‌های مختلف موزه از نشست‌های گفت‌وگومحور و پژوهشی تا سینماتک، برنامه‌هایشان را اعلام می‌کنند و ما شاهد فعالیت‌های هنری بیشتری در موزه خواهیم بود. علاوه بر این تلاش خواهیم کرد سالن اجتماعات موزه با همکاری نهادها و گالری‌های هنری پررونق باشد تا همه اینها به حضور پررنگ هنرمندان در موزه بینجامد.

رئیس موزه هنرهای معاصر تهران در ادامه یکی مهمترین مشکلات موزه را ضعف‌های عدیده عمرانی، کمبود امکانات و تجهیزات فنی عنوان کرد و افزود: ایرادات مرمتی به جا مانده نیز کار کارشناسی بیشتری می‌طلبد، به عنوان مثال سیستم برودتی هوا مشکل اساسی دارد و فقط برای مخزن موزه سیستم سرمایش و گرمایش مناسب تعبیه شده است و  برای بقیه فضاهای موزه نیز باید چاره‌اندیشی شود. علاوه بر این بخش‌های تخصصی موزه از واحد مرمت تا مثلا واحد عکاسی و... نیازمند تجهیزات متعددی هستند که مدتهاست به روزرسانی نشده‌اند و برای انبوه این کاستی‌ها، از مدیران بالادستی خواهان حمایت و کمک شده‌ایم.

وی با اشاره به بازدید محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از موزه هنرهای معاصر تهران اظهارداشت: سالاری در جریان ریز امور موزه قرار گرفت، خوشبختانه وی هم توجه و علاقه ویژه به موزه هنرهای معاصر تهران دارد و قول‌های مساعدی برای ساماندهی و روزآمدی موزه داده است که در حال پیگیری آن هستیم.

اسلامی درباره برنامه‌های نمایشگاهی آینده موزه هنرهای معاصر تهران گفت: بدیهی‌ است ما به تعهداتی که مدیریت قبل در قبال نهادهای هنری و هنرمندان داده، پایبند هستیم؛ جدول برنامه‌ای تا پایان سال وجود دارد که بعضی از آنها مشخص‌اند و بعضی متاسفانه فاقد طرح و یا به اصطلاح پیشنهاد پژوهشی روشن هستند که با کارشناسان دست‌اندرکار این جدول، در حال پیشبرد کار هستیم.

رئیس موزه هنرهای معاصر تهران بیان کرد: همه رویکردهای مناسبی که در دوره‌های گذشته مدیریتی موزه انجام شده به طبع آن ادامه می‌یابد و به سهم خود تلاش می‌کنیم با گفت‌وگو با هنرمندان، تشکیل شورای مشورتی و حضور مشاوران هنری از متن جامعه هنری کمبودهای گذشته را اصلاح کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha