به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، علی وحدت در نشست پایانی مجموعه نشست های خبرگی که با حضور محمد صنایع بازرس کل امور واحدهای تابعه مجلس، ریاست جمهوری و امور خارجه سازمان بازرسی کل کشور، محمد فطانت مدیرعامل بانک آینده و شرکتهای دانش بنیان در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: نشست های خبرگی که در یک سال با همکاری پارک علم و فناوری استان البرز برگزار شد با استقبال کم نظیر شرکتهای دانش بنیان و فناور مواجه شد و چند هزار شرکت فعال در عرصه دانشبنیان توانستند از این نشست های تجربگی و توانمند سازی به خوبی بهره مند شوند.
وی با یادآوری اینکه برگزاری نشست های خبرگی در راستای توسعه زیست بوم کارآفرینی کشور است، افزود: با توجه به شعار سال که حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین است، این نشست ها باید با هدف انتقال تجربه شرکتهای بزرگ موفق به شرکتهای نوپا و استارتاپها توسعه یابد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی درباره عملکرد این صندوق هم اظهارداشت: صندوق نوآوری وشکوفایی با منابع محدودی که در اختیار داشت، طی سه سال اخیر با اهرمی کردن و همکاری با شبکه بانکی کشور نزدیک به ۲۵ هزار میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان خدمات مالی ارایه کرد که امیدواریم این منابع در سال جاری با توجه به شعار سال افزایش پیدا کند.
وحدت با معرفی خدمت اوراق نوآوری به عنوان خدمات صندوق نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان بزرگ خاطرنشان کرد: نخستین اوراق نوآوری برای یک شرکت داروسازی دانش بنیان در سال گذشته با حمایت این صندوق و همکاری بانک کارآفرین منتشر شد.
وی در ادامه خواستار همکاری سازمان بازرسی و برگزاری جلسات جهت بررسی و رفع مطالبات شرکت های دانش بنیان شد.
بررسی مشکلات و مطالبات دانش بنیان ها در نشستی با سازمان های مرتبط در آینده نزدیک
در ادامه این نشست محمد صنایع بازرس کل امور خارجه، واحدهای تابعه مجلس و ریاست جمهوری سازمان بازرسی کل کشور از برگزاری نشستی به منظور بررسی مشکلات و مطالبات شرکتهای دانش بنیان با سازمانهای مرتبط در آینده نزدیک خبر داد.
وی در پاسخ به گله یکی از شرکت های دانش بنیان درباره ارز ۴۲۰۰ از پیگیری سازمان بازرسی برای اصلاح روند تخصیص ارز و مشکلات ناشی از آن برای شرکت های حوزه دارو خبرداد.
بازرس کل امور خارجه، واحدهای تابعه مجلس و ریاست جمهوری سازمان بازرسی کل کشور در ادامه وعده داد در جلسهای با شرکتهای دانش بنیان مشکلات و مطالبات آنها در ارتباط با سازمانهای مرتبط را بررسی کند.
صنایع گفت: در این جلسه باید به سازمانهای مرتبط گوشزد کنیم تا به تعهدات خود در مورد دانش بنیانها عمل کنند که اگر این اتفاق نیفتد، این عمل ترک فعل بوده و جرم محسوب میشود.
وی به وجود برخی رانتها در عرصه تولید اشاره کرد و گفت: برای این مشکل حتما باید به دنبال چاره باشیم و تا شرکتهای دانش بنیان در این بحث متضرر نشوند.
به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی، در ادامه فطانت مدیرعامل بانک آینده ضمن قدردانی صندوق نوآوری و خدمات این صندوق به شرکت های دانش بنیان، گفت: رییس صندوق نوآوری با انضباط و دقت بسیاری پیگیری مداوم موارد و مشکلات شرکت های دانش بنیان را مدنظر دارد و موارد هم به ما گوشزد میکنند.
وی افزود: ما در بانک آینده خوشحال می شویم تا به عنوان میزبان کوچکی به ارائه خدمت مناسب به جامعه دانش بنیانی قدم برداریم.
رییس پارک علم و فناوری البرز نیز در این نشست با تشکر از حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از برنامه های پارک علم و فناوری البرز در زمینه های مختلف بویژه راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری و برگزاری نشست های توانمندسازی در قالب نشست های خبرگی گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب توسعه اقتصاد و اشتغال دانش بنیان است و این حمایت ها موجب شده گام های موثری در توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی استان البرز برداشته شود.
مهدی عباسی با بیان اینکه استقبال از نشست های خبرگی پارک علم و فناوری البرز برای ما غافلگیر کننده بود تصریح کرد: این نشست ها با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد و شرکت ها و واحدهای فناور در سراسر کشور استقبال بسیار خوبی از آن داشته اند. این نشست ها چکیده تجربیات کارآفرینان موفق کشورمان بود که با روی گشاده و باز، تجربیات و توانمندی های خود را در عرصه های مختلف کارآفرینی و تولید را به متقاضیان و مخاطبان عرضه داشتند.
به گزارش ایرنا، نشست های خبرگی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری پارک علم و فناوری البرز با دهها تولید کننده و کارآفرین در سال گذشته برگزار شد و توانست در حوزه منابع انسانی، توسعه بازار، صادرات، زنجیره تامین منابع، شبکه سازی، تحقیق و توسعه، ارتباط با مشتری و ... تجربیات شرکتهای بزرگ و موفق کشور را در اختیار شرکتهای کوچک و استارتاپ ها قرار دهد.
شرکت های دانش بنیان در نشست پایانی مجموعه نشست های خبرگی، مطالبات خود را با محوریتهای کمبود نیروی انسانی و نقدینگی، توسعه صادرات، قیمت گذاری داروها، خروج نخبگان از کشور، زنجیره و شبکه تولید، تامین نقدینگی سرمایه در گردش، تسهیلات، همکاری سازمان های مرتبط با شرکت های دانش بنیان و بازپرداخت تسهیلات به بانک ها ارایه کردند.
در پایان این نشست از مدیران عامل ۲۰ شرکت دانش بنیان که در فصل اول مجموعه نشست های خبرگی حضور داشتند، تقدیر شد.
نظر شما