به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اردستانی روز چهارشنبه در جریان بازدید از دو واحدی صنعتی و تولیدی گفت: شهرستان پاکدشت ترکیبی از فعالیتهای صنعتی و کشاورزی را در خود جای داده به طوری که ۴ شهرک صنعتی، ۴ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی، ۲۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی و هزار و ۵۰۰ هکتار گلخانه تولید گل و گیاه، این شهرستان را به قطب صنعت و کشاورزی استان تهران و کشور تبدیل کرده است.
وی اظهار داشت: هر چند که شهرستان پاکدشت سال گذشته با تحقق تعهدات خود در ایجاد فرصتهای شغلی پایدار، رتبه نخست استان تهران را در حوزه صنعت و کشاورزی به خود اختصاص داده ولی تلاش میشود تا امسال با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در تعیین شعار سال" تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین"، تولید دانشبنیان را که به ایجاد فرصتهاش شغلی پایدار در جامعه میشود، سرلوحه خود قرار دهیم.
اردستانی گفت: توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر رونق و جهش تولید و عمل به برنامهها و سیاستهای دولت سیزدهم در رفع مشکلات تولیدکنندگان میتواند بخش عمدهای از مشکلات جهادگران عرصه تولید واقتصاد کشور را که با آن دست و پنجه نرم میکنند حل کرده و رونق بیشتری به تولید شهرستان بخشد.
وی تأکید کرد: با ورود شرکتهای دانشبنیان به عرصههای تولیدی بخش صنعت و کشاورزی، بهرهوری افزایش مییابد، هزینههای تولید کاهش یافته و امکان رقابت با نمونههای خارجی تولید شده فراهم میشود.
شهرستان پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمیعت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
پاکدشت از چهار شهرک صنعتی عباسآباد با هزار و ۵۲۰ واحد فعال، شهرک صنعتی علیآباد (پایتخت) با ۵۰۰ واحد فعال، شهرک صنعتی خوارزمی با ۹۰ واحد فعال، شهرک صنعتی خصوصی شنزار با ۱۴۳ واحد فعال، شهرک صنعتی(غیرمصوب) موزائیک سازان با ۱۱۰ واحد فعال، ناحیه صنعتی جمالآباد با ۴۸ واحد صنعتی، ناحیه صنعتی خاتون آباد با ۲۸۵ واحد صنعتی و ناحیه صنعتی فرونآباد با ۴۳ واحد فعال برخوردار است که ۵۸ هزار و ۵۰۰ نفر در آن مشغول به کار هستند.
سرپرست فرمانداری شهرستان پاکدشت:
تولید دانشبنیان به ایجاد فرصتهای شغلی پایدار منجر میشود
۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶
کد خبر:
84726615
پاکدشت- ایرنا- سرپرست فرمانداری شهرستان پاکدشت گفت: تولید دانشبنیان به ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در حوزه صنعت و کشاورزی پاکدشت منجر میشود.
نظر شما