رئیس جمهور همراه با زائران حرم امام (ره) نوای الغوث الغوث سر دادند

شهرری - ایرنا - رئیس دولت مردمی و انقلابی در نخستین شب از لیالی قدر با حضور در حرم امام خمینی (ره) همراه و همگام با مردم نوای الغوث الغوث سرداد.

به گزارش ایرنا، سیاهپوشانی که قرآن بر سر گرفته اند و الغوث الغوث سر می دهند؛ فرقی ندارد از زن و مرد و پیر و جوان. سرتاسر حرم امام راحل مومنانی را می بینی که در پررمز و رازترین شب سال دست به آسمان برداشتند و دعا می کنند.

در این میان رئیس جمهور دولت انقلابی و مردمی نیز حضور دارد و همگام با مردم قرآن به سر گرفته است؛ "الغوث الغوث؛ خلصنا من‌النار یا رب" فریادرَس، ما را از آتش رها کن ای پروردگار من. نوایی که از گوشه حرم امام خمینی(ره) در شب نخست قدر به گوش می رسد.

این صدای مومنانی است که قرآن به سر دارند و در نخستین شب از شب هایی که به فرموده امام صادق(ع) قلب رمضان به شمار می آید، فریادرس خود را صدا می زنند و طلب آمرزش می کنند.

"وَمَآ أَدْرَاکَ مَا لَیلَةُ الْقَدْرِ"، شبی که به فرموده خداوند ارزش آن برتر از هزار ماه است و چه فرصتی بهتر از آن برای شست وشوی آینه دل.

برنامه قرار بود از ساعت ۲۲:۳۰ آغاز شود اما از پیشتر از آن جمع بیشماری حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی را پر کرده اند تا دست نیاز به سمت خالق بی نیاز بلند کنند و چه نوایی بهتر از آیات قرآن که در شب قدر به یکباره بر پیامبر نازل شده است.  

قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری بین المللی هادی موحد امینی آغازگر شبی پرفیض و معنوی در حرم امام راحل بود؛ طنین کلام آسمانی قلوب حضار را برای بندگی بیشتر در برابر ذات اقدس الهی آماده می کرد.

بخش دیگر مراسم مداحی توسط مداح اهل بیت(ع) سیدعلی محمد سادات رضوی است و در مدح اهل بیت می گوید.

سپس‌ مراسم قرائت دعای جوشن کبیر توسط مداح اهل بیت(ع) حاج حمید رمضان پور بود که نوای الغوث الغوث فضای حرم را در برمی گیرد.

آیت الله رئیسی رئیس جمهور نیز به سخنرانی بین مردم مومن و روزه دار پرداخت.

رئیس جمهور همراه با زائران حرم امام (ره) نوای الغوث الغوث سر دادند

شب قدر یا لیلة القدر، شبی باارزش و پرفضیلت نزد مسلمانان و شب نزول قرآن و شب مقدرشدن امور انسان‌ها است.

این شب با فضیلت‌ترین شب سال است که با امور مهم و باعظمتی همانند نزولِ اجمالی قرآن، پیدایش افاضات باطنی و فضای خاصّ معنوی، تقدیر و تعیین سرنوشت‌ها، تدبیر و برنامه‌ریزی‌های جدید و نزول جبرئیل و فرشته‌ها همراه است و شب نزول رحمت الهی و آمرزش گناهان بوده و در آن شب، فرشتگان بر زمین فرود می‌آیند. طبق برخی از روایات شیعه، مقدرات انسان‌ها به امام زمان (علیه‌السلام) عرضه می‌شود.

زمان دقیق این شب معلوم نیست ولی طبق بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم می‌باشد.

طبق روایات، عبادت در آن شب، قابل قیاس با سایر شب‌ها نیست. از جمله اعمال شب قدر، غسل، احیاء و شب زنده‌داری، خواندن قرآن، خواندن دعاهای ماثور مثل دعای جوشن کبیر، توبه و استغفار و صدقه‌دادن را می‌توان بیان کرد.

ضربت خوردن و شهادت امام علی (علیه‌السلام) در این شب‌ها، بر اهمیت و عظمت آن نزد شیعیان افزوده و با سوگواری و انجام اعمال شب‌های قدر همراه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha