به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از "فرانس ۲۴" وزیران گروه هفت همچنین در بیانیه خود از حضور روسیه در نشستهای هفته جاری مجامع بینالمللی از جمله گروه ۲۰، صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی ابراز تاسف کردند.
وزیران گروه هفت گفتند که سازمانهای بینالمللی و مجامع چندجانبه دیگر نباید مانند سابق با روسیه ارتباط داشته باشند.
از سوی دیگر اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد، یک و نیم میلیارد یوروی دیگر کمک تسلیحاتی به اوکراین اختصاص میدهد.
چارلز میشل، رئیس شورای اروپا روز چهارشنبه در جریان سفر خود به کییف گفت که اتحادیه اروپا ۱.۶میلیارد دلار (۱.۵ میلیارد یورو) تسلیحات نظامی جدید به اوکراین ارائه خواهد کرد.
میشل در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما موفق شدیم در چند ساعت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را برای ارائه تجهیزات نظامی به اوکراین متقاعد کنیم. امروز تصمیم گرفتیم ۱.۵ میلیارد یورو تجهیزات نظامی به اوکراین ارائه کنیم.
به گزارش ایرنا، هفته گذشته، اوکراین از گروه هفت کشور صنعتی جهان (جی۷) خواست ۵۰ میلیارد دلار برای کاهش کسری بودجه این کشور اختصاص دهند.
«اوله اوستنکو» مشاور اقتصادی رئیس جمهور اوکراین، در گفت وگو با تلویزیون ملی این کشور خاطرنشان کرد: کییف از گروه هفت خواسته است تا ۵۰ میلیارد دلار حمایت مالی به این کشور اختصاص دهد.
شروع عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ماه فوریه، مشکلات اقتصادی این کشور را افزایش داده و با وجود کمک گسترده سازمانهای بینالمللی و کشورهای اروپایی و آمریکا، مردم این کشور در معرض فقر شدید و گرسنگی قرار دارند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیریها در اوکراین و واکنشها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.
نظر شما