آلمان ۶۰ فروند بالگرد ترابری از آمریکا می‌خرد

تهران – ایرنا– یک روزنامه آلمانی روز یکشنبه نوشت که این کشور قصد دارد با خرید ۶۰ فروند بالگرد ترابری سنگین شینوک "سی اچ – ۴۷ اف چ" به ارزش نزدیک به پنج میلیارد یورو (پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار) از آمریکا، نیروهای مسلح خود را تقویت و به روز کند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ بیلد ام سونتاگ به نقل از منابع آگاه دولت آلمان افزود که هزینه خرید این بالگردها از بودجه ۱۰۰ میلیارد یورویی ویژه در نظر گرفته شده برای تقویت  ویژه برای نیروهای مسلح تامین خواهد شد که اولاف شولتز صدراعظم در پی آغاز جنگ اوکراین، اعلام کرده است.

این بالگردها که در کوتاه ترین زمان و شاید تا ۲۰۲۵ -۲۰۲۶ تحویل داده خواهند شد، جانشین بالگردهای سی اچ -۵۳ جی ساخت لاکهید مارتین آمریکا خواهد شد که شاخه اسلحه سازی شرکت سیکورسکی به شمار می رود.

روزنامه دیلی تلگراف انگلیس نیز فاش کرد که ۱۰ کشور اروپایی مانند فرانسه، آلمان و ایتالیا با دور زدن تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو پس از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، صدها میلیون پوند تسلیحات به روسیه صادر کرده اند.

گروهی از روزنامه نگاران فعال در اروپا ادعا کرده‌اند که این ۱۰ کشور از ۸ سال پیش بالغ بر ۳۴۵ میلیون پوند سلاح به روسیه فروخته‌اند که برخی از آن‌ها می‌تواند در جنگ اوکراین مورد استفاده قرار گیرد.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفند ماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد و در بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.

کشورهای اروپایی از آغاز جنگ اوکراین به منظور فشار بر اقتصاد روسیه تحریم هایی را علیه این کشور اعمال کرده اند که تحریم واردات نفت از این کشور در صدر آنها بوده است.

آلمان از مشتریان اصلی نفت روسیه است و بیش از ۳۰ درصد از نیاز خود را از این کشور تأمین می‌کند. رابرت هابک وزیر اقتصاد و انرژی آلمان گفته است که تحریم فوری گاز و نفت روسیه می تواند بیشتر از ولادیمیر پوتین، به مردم آلمان آسیب بزند و بیکاری و فقر گسترده را به همراه داشته باشد.

گردهارد شرودر صدراعظم اسبق آلمان به "نیویورک تایمز" گفت که نمی توان به مدت طولانی مسکو را به لحاظ سیاسی و اقتصادی منزوی کرد، زیرا صنایع آلمان به تولیدات روسیه که تنها به نفت و گاز منحصر نمی‌شود، نیاز دارد.  فلزات نادری نیز وجود دارد که جزء مواد خام به حساب می‌آیند و نمی‌توان به آسانی آنها را با دیگر فلزات جایگزین کرد.

روسیه بزرگترین تولیدکننده، مصرف کننده و صادرکننده نه تنها نفت بلکه زغال سنگ و گاز طبیعی است و تولیدات تصفیه شده دیگری از این محصول ساخته می شود. بر اساس گزارش سازمان بین المللی انرژی، صنعت سوخت فسیلی روسیه در سال ۲۰۱۹ معادل ۱۱ میلیارد بشکه نفت تولید کرده است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ۱۸ اسفندماه اعلام کرد که کشورش واردات نفت، گاز و انرژی از روسیه را ممنوع می‌کنیم و نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز اعلام کرد که این نهاد لایحه ممنوعیت واردات نفت از روسیه را تصویب خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha