حمیدرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: سال گذشته ۸۳ پرونده در زمینه تولید و عرضه محصولات دامی و پروتئینی غیر بهداشتی در طی بازرسیهای کارشناسان دامپزشکی از مراکز عرضه و تولید در مراجع قضایی تشکیل شد که برای ۷۶ پرونده حکم صادر و ۲۹ پرونده در دست اقدام است.
وی ادامه داد: سال ۱۳۹۹ شمار پروندههای تشکیل شده در زمینه تولید و عرضه محصولات دامی و پروتئینی غیر بهداشتی در مراجع قضایی استان سمنان ۱۱۴ پرونده بود که ۷۲ پرونده رسیدگی شد و ۱۰ پرونده در دست اقدام است.
حسینی بیان کرد: ۷۹ محموله غیر مجاز در زمینه حمل غیرمجاز دام و فرآوردههای دامی با نظارت هوشیارانه کارشناسان دامپزشکی سال گذشته شناسایی و توقیف شد.
وی یادآور شد: از مجموع ۷۹ محموله غیر مجاز توقیف شده به وسیله کارشناسان دامپزشکی استان سمنان در سال گذشته هشت محموله مربوط به حمل غیر مجاز دام سبک و سنگین زنده، سه محموله مربوط به حمل ماهی، ۳۹ محموله مربوط به حمل طیور و شترمرغ و ۳۱ محموله مربوط به فرآوردههای خوراکی و غیرخوراکی و یک محموله مربوط به دارو دام و طیور بوده است.
وی خاطرنشان کرد: ۲۳۰ هزار و ۵۱۱ راس دام و ۲۴ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۵۲۰ قطعه طیور در کشتارگاههای استان سمنان سال گذشته کشتار شد و استان سمنان در زمینه تامین گوشت دام و طیور کمبودی ندارد و مازاد تولید استان در بازار استانهای همجوار عرضه میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۹ هزار و ۳۰۷ کیلوگرم گوشت دامی غیر بهداشتی و ۸۷ هزار و ۸۶۷ کیلوگرم گوشت طیور غیر بهداشتی در طی نظارت کارشناسان دامپزشکی از کشتارگاههای استان سمنان سال گذشته معدوم سازی شد.
به گزارش ایرنا، یک میلیون و ۶۳۳ هزار و ۳۸۱ راس دام سبک، ۸۵ هزار و ۴۰۰ راس دام سنگین، ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر شتر، هفت هزار و ۸۹ راس دام تکسمی وجود دارد.
شهروندان هرگونه موارد مشکوک و آلودگی در عرضه فرآوردههای دامی و پروتئینی را می توانند با تماس با شماره تلفن ۱۵۱۲ سامانه ویژه دامپزشکی گزارش کنند.
نظر شما