سرپرست معاونت سیاسی استانداری آذربایجان غربی: باید به مسائل جوانان رسیدگی کرد

ارومیه - ایرنا - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان باید موضوعات و دغدغه‌های مربوط به جوانان به عنوان ظرفیت بزرگ جامعه را به دور از شعارزدگی و بصورت صادقانه مطرح و پیگیری کنند.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، رضا ابراهیمی در نشست هم‌اندیشی دبیران سمن‌های جوانان استان آذربایجان‌غربی، افزود: سمن‌های حوزه جوانان سیاسی یا عضو تشکل سیاسی نیستند و باید بالا بردن تحمل پذیری درخصوص نقد و نقدپذیری، مشکلات و دغدغه‌های جوانان را مدنظر قرار دهند و و درخصوص واقعیت‌های این بخش از جامعه بصورت واقع گرایانه برخورد و فعالیت خود را معطوف به این حوزه کنند.

وی گفت: بررسی صادقانه مسائل مربوط به جوانان، نتایج مطلوبی در پی خواهدداشت و یقینا نتایج مطلوبی نیز نخواهیم داشت، جوانان ظرفیت بزرگی در جامعه هستند و باید در این خصوص به دور از شعارزدگی تلاش کرد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی ادامه داد: باید موضوعات مربوط به جوانان بصورت موضوعی و تخصصی مورد بحث و گفت و گو و تبادل نظر قرار گیرد و زمان جلسات مربوط به جوانان نیز افزایش یابد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌غربی هم در بخشی از این نشست هم اندیشی به موضوع نقش سمن‌ها به عنوان نماینده بخش بزرگی از جامعه گفت: سمن‌ها باید بتوانند دیدگاه‌ها و احساس مسئولیت خود درخصوص مسائل مربوط به حوزه جوانان را با ارائه طرح، راهکار و برنامه پیگیری و مطرح کنند و در این خصوص نیز بالابردن تحمل نقد و نظرات مخالف اهمیت ویژه‌ای دارد.

سجاد بیرامی گفت: تمام تلاش ما باید معطوف به پیشرفت، رشد و بالندگی و حل مشکلات حوزه جوانان و ورزش باشد و در این خصوص طرح و جایگاه سمن ها را نیز ارتقا دهیم.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌غربی در ابتدای نشست آماری از عملکرد و برنامه‌های سمن‌های حوزه جوانان ارائه و بیان کرد: تا به امروز ۱۳۸ سمن دارای اعتبارنامه در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۱۸ سمن در سال گذشته اعتبارنامه خود را دریافت و همینک شهرهای ارومیه، خوی، بوکان و میاندوآب بالاترین آمار را در این زمینه دارند.

محمدحسین حسنی  با بیان اینکه تاکنون ۱۰ سمن در استان شناسه ملی را دریافت و ۶۰ سمن دیگر در حال دریافت یا برای دریافت شناسه اقدام کرده اند، افزود: از ۱۳۸ سمن دارای اعتبارنامه، ۹۱ سمن در حوزه اجتماعی، ۲۶ سمن در حوزه فرهنگی، ۱۴ سمن در حوزه اعتقادی و مذهبی و ۷ سمن در حوزه علمی و پژوهشی فعالیت دارند.

حسنی اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ مرکز مشاوره نیز در شش شهر استان فعالیت دارند که در سال گذشته یک مرکز در سردشت به مراکز مشاوره استان اضافه شد ضمن اینکه در این مدت به یک هزار و ۷۶۱ نفر مشاوره رایگان ارائه و ۳هزار و ۲۴۸ جلسه مشاوره نیز برگزار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha