به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمدعلی کاروان در حاشیه بازدید از بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با اشاره به اقدامات صندوق اعتباری هنر در راستای رشد و رونق بخشی به اقتصاد هنر، گفت: ارائه آثار هنری تولید شده با محتوای قرآنی دارای پتانسیل مناسب جهت کسب سهم قابل توجهی از بازارهای بینالمللی اقتصاد هنر است.
وی ضمن تأکید بر نقش مهم فعالان قرآنی در حوزه های مختلف از جمله تولید محتوا، بر حمایت و همراهی صندوق اعتباری هنر در جهت ارائه خدمات و تسهیلات به فعالان قرآنی تأکید کرد.
معاون سرمایهگذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر با اشاره به جایگاه و تأثیرگذاری قرآن به عنوان کتاب آسمانی مسلمانان، گفت: بدون تردید همه ما در راه ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی از هیچ فعالیت و کوششی دریغ نخواهیم کرد از این رو بیشتر از گذشته باید تلاش کنیم به سهم خودمان با تولید و عرضه آثار با محتوای قرآنی همواره خدمت گذار این کتاب آسمانی باشیم و آن را به جهانیان معرفی و تبیین نمائیم.
پس از ۲ سال که نمایشگاه قرآن به صورت حضوری برگزار نشد، با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا، بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از پانزدهم ماه مبارک رمضان مصادف با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تا بیست و هفتم ماه رمضان (۲۸ فروردین تا نهم اردیبهشت) در مصلای تهران برگزار میشود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش تر از ارائه حداقل ۸۰ نوآوری و ابتکار در ۴۵ بخش نمایشگاه قرآن کریم خبر داد و افزود: با همکاری نهادها و شخصیتها در نمایشگاه امسال بیش از ۸۰ نوآوری و خلاقیت ارائه می شود در حالی که طی دو ماه این برنامه ریزی ها صورت گرفته است.
نمایشگاه امسال در ۴۰ هزار متر مربع و در ۴۵ بخش تشکیل شده و از حدود ۲ ماه پیش که مجوز ستاد کرونا صادر شده تا افتتاح نمایشگاه را می توان رکورد خوبی دانست که برنامه ریزی های دقیقی انجام گرفته است.
بزرگترین رویداد دینی کشور به ایستگاه بیست و نهم رسید و این مسئله نشان دهنده اهتمام نظام به امر قرآن و توسعه فرهنگ قرآنی و توجه به فعالیت های قرآنی است.
نظر شما