به گزارش روز شنبه ایرنا، محمد تقی امینی در جریان این بازدید، در محل غرفه های عرضه صنایع دستی و غذایی هنرمندان و تولیدکنندگان ایرانی در این نمایشگاه نیز حضور یافت و ضمن بازدید ویژه از این غرفه ها، با هنرمندان و تولیدکنندگان به گفت و گو پرداخت و علاوه بر ارائه مشاوره، بازخورد، نقطه نظرات، درخواست ها و پیشنهادات و انتقادت آنها را جهت ارتقاء در ادوار آتی، با سه محور اصلی ذیل اخذ کرد:
۱- ابهام در خصوص برپایی این نمایشگاه، به واسطه ممنوعیت ها و محدودیت های ناظر بر فاصله گذاری اجتماعی ناشی از همه گیری در جریان تا سه هفته قبل از گشایش نمایشگاه و فرصت زمانی اندک جهت ثبت نام، ارسال و ترخیص اقلام، چیدمان غرفه ها و... دشواری بسیاری برای شرکت کنندگان به همراه داشته و جملگی امیدوار بودند، این دشواریها، در ادوار آتی با اطلاع رسانی به موقع و در اختیار داشتن فرصت کافی برای ثبت نام و ارسال، ترخیص و چیدمان اقلام مرتفع گردد.
۲- هنرمندان و تولیدکنندگان ایرانی حاضر در این نمایشگاه، افزایش مساعدت ها و تسهیلات بخش ذیربط در وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ایران، در جریان چنین حضورهای بین المللی را خواستار شدند.
۳- هنرمندان و تولیدکنندگان با سپاس از تسهیلاتی که شرکت هواپیمایی هما در جریان سفر به ایتالیا جهت حمل بار آنها قائل گردید، ارائه تسهیلات مشابه حمل بار در سفر بازگشت به ایران را خواستار شدند؛ به ویژه که، برخی از هنرمندان و تولیدکنندگان، موفق به عرضه کلیه محصولات خود نشده و در صورت عدم ارائه این تسهیلات در سفر بازگشت، متحمل ضرر مضاعف می گردند.
هشتاد و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی صنایع دستی فلورانس با حضور بالغ بر ۳۴۰ عرضه کننده صنایع دستی و غذایی از ۲۵ کشور، از جمله ۱۰ عرضه کننده فرش و جعبه جواهرات، صنایع دستی، گلیم و کیف های دست بافت، خرما، سرامیک و جواهرات، جواهرات و سنگ های زینتی، زیورآلات چوبی و... از ایران در محل (Fortezza da Basso) شهر فلورانس برگزار شد.
این نمایشگاه در سال ۲۰۱۹ با حضور ۵۰۰ عرضه کننده صنایع دستی و غذایی، طی ۸ روز یکصدهزار بازدید کننده داشته و ۹۱۰ خبرنگار نیز اخبار مربوط به آن را پوشش دادند.
نظر شما