تولید گوشت در مناطق عشایر کهگیلویه و بویراحمد ۹۰۰ تن افزایش یافت

گچساران - ایرنا - مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری این استان در سال ۱۴۰۰ تاکنون نسبت به سال پیش ۹۰۰تن افزایش یافته است.

فیض الله آذرفر روز دوشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید گوشت قرمز عشایر کهگیلویه و بویراحمد که در سال‌ ۱۳۹۹ هشت هزار و ۱۰۰ تن بود هم اکنون به ۹ هزار تن رسیده است.

وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات بانکی از جمله مهم دلایل مهم افزایش تولید گوشت در مناطق عشایری استان است بیان کرد: از یک سال گذشته تاکنون هفت میلیارد و ۱۹۲ میلیون تومان تسهیلات بانکی خرید علوفه و پرواربندی به دامداران این مناطق پرداخت شده است.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پارسال ۶ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و همچنین ۷۰۲ میلیون تومان از محل منابع مالی ماده ۱۰و۱۲ خشکسالی به متقاضیان عشایر این استان پرداخت شده است.

آذرفر با بیان اینکه مبلغ هر فقره وام های مذکور براساس تعداد دام های ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده اظهار داشت: رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال برای عشایر و تامین گوشت و شیر مورد نیاز استان از اهداف پرداخت تسهیلات است.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح میزان تولید گوشت قرمز در این استان ۱۰ درصد افزایش یافت گفت: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران داشته است.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در زمان حاضر ۶۰ در صد از گوشت استان در مناطق عشایری تولید می شود.

وی با بیان اینکه تولید سایر فراورده های دامی در استان تغییری نکرده است تاکید کرد: پارسال ۳۵هزار تن شیر، ۴۰۰ تن پشم و ۱۵۰ تن کشک در مناطق عشایری استان تولید شد.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌میلیون رأس دام سبک و سنگین دارند.

عشایر استان همچنین ۳۵ درصد صنایع‌دستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید می‌کند.

۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha