به گزارش خبرنگار ایرنا، یعقوبعلی نظری عصر یکشنبه در نشست قرارگاه اقتصاد دانشبنیان استان افزود: برای رقم زدن اقتصاد دانشبنیان رویکردهایی لازم است و مسائل و مزیتهای استان این رویکردها را مشخص میکند.
وی اضافه کرد: برنامه امسال فعالیت پردیسهای ۶ گانه تخصصی پارک علم و فناوری باید ارائه و سهم دانشبنیان در رشد اقتصادی ۷.۲ درصدی استان در سال ۱۴۰۱ باید تعیین شود.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه انسجام تشکیلاتی لازم در قرارگاه اقتصاد دانش بنیان باید ایجاد شود، ادامه داد: پس از آن برنامههای پیشنهادی پردیسها برای اجرا در استان مصوب میشود.
وی تاکید کرد: هماهنگی، همافزایی، حمایت و هدایت از فعالیتهای دانشبنیان در این قرارگاه باید انجام و همچنین جریانسازی دانشبنیانی باید در استان خراسان رضوی محقق شود.
نظری گفت: راهبردهای استانی برای فعالیتهای دانشبنیان ضروری است و باید علاوه بر مساله محوری از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه قضایی از تصمیمات استان در زمینههای مختلف و به خصوص فعالیتهای دانشبنیان حمایت میکند.
رییس پارک و علم و فناوری خراسان رضوی نیز در این نشست اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان و پارک دانشگاه فردوسی آمادگی دارند پیرامون دستگاهها و دانشگاههای استان در موضوع آموزش فناوری و دانشبنیانی مسائل را روشن کنند.
مسعود میرزایی شهرابی افزود: افزایش کمی و کیفی واحدهای فنآور و دانشبنیان استان، تسهیل فضای کسب و کار شرکتهای دانشبنیان، توسعه فضای استقرار شرکتهای دانشبنیان با استفاده از ظرفیتهای استان، توسعه بازار شرکتها با الزام به جایگزینی نمونههای داخلی به جای نمونه خارجی و کمک به توسعه صادرات محصولات دانشبنیان از رویکردهای تشکیل قرارگاه اقتصاد دانشبنیان استان است.
در خراسان رضوی بیش از ۸۰۰ شرکت فناور و دانشبنیان و کارآفرین با بیش از هشت هزار نفر سرمایه انسانی فعالیت دارند که قریب به از ۸۰ درصد آنان جوانان نخبه و دارای تحصیلات دانشگاهی با متوسط سنی زیر ۳۰ سال هستند.
نظر شما