محمد رضایی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، افزود: در این دفتر پنج کارشناس در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، مددکاری و شهرسازی با ارایه خدمات رایگان مشغول به کار هستند.
وی اضافه کرد: با رویکرد پیشگیری از معضل اعتیاد به خانواده های آسیب دیده مشاوره های تخصصی داده شد و ۳۰ معتاد با کمک خانواده ها در کلینیک ها و کمپ ها مورد مداوا قرار گرفتند و افزون بر ۱۰۰ نفر به موسسات خیریه درمانی ارجاع شدند.
رضایی با اظهار اینکه مشکل اصلی وجدی بافت قدیم شیراز کم سوادی و بی سوادی است، اظهار داشت: در این زمینه طی تفاهم نامه با آموزش و پرورش، ضمن راه اندازی کمپ های سوادآموزی بیش از ۵۰ نفر از اهالی این مناطق در مراکز وابسته به نهضت سوادآموزی ثبت نام شده اند.
وی افزود: همچنین با حمایت خیرین و استانداری افزون بر ۲۵۰ بُن خرید کالا به خانواده های بی بضاعت داده شد، برپایی غرفه ها و نمایشگاه صنایع دستی برای بانوان بی سرپرست و بد سرپرست، بر گزاری کارگاه آموزشی به منظور اشتغال زایی و کار آفرینی و ارایه وام و توزیع غذای گرم از جمله کارهایی بود که در این دفتر صورت گرفته است.
رضایی افزود: با همکاری بیمه سلامت ۲۲۰نفر از اهالی بافت قدیم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
وی گفت: ایجاد امکانات ورزشی و تفریحی، بهسازی محیطی و ایجاد کوچه های سبز برای جذب گردشگر، سنگ فرش کردن معابر و جمع آوری آب های سطحی از دیگر کارهایی است که صورت گرفته است.
رضایی تاکید کرد: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی بافت قدیم با همکاری معتمدین و مسئولان محله، توانسته اند در جهت رفع محرومیت زدایی از طریق جلب مشارکت مردم گام موثری بردارد.
نظر شما