به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سایت پلیس، سرهنگ، سیدعلی شریفی اظهار کرد: در پی دریافت دستور قضائی مبنی بر دستگیری دو مرد میانسال به نام های فرزاد و شاهرخ متهم به قتل، شناسایی مخفیگاه متهمان در دستور کار قرار گرفت و با تلاش کارآگاهان محل اختفای فرزاد و شاهرخ در محدوده بلوار فردوس شناسایی شد.
وی افزود: پس از هماهنگی های قضائی ششم اردیبهشت ماه چند تیم از ماموران عملیات این پایگاه، به مخفیگاه متهمان اعزام و طی عملیاتی ضربتی اعضای این باند پنج نفره را دستگیر کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در بازرسی از این محل مقادیری ابزار و ادوات سرقت منزل و همچنین یک دستگاه خودروی ۲۰۶ سفیدرنگ متعلق به متهمان که پلاک جعلی روی آن نصب گردیده بود نیز توقیف شد.
وی خاطرنشان کرد: متهمان که به جرم سرقت و قتل تحت تعقیب بودند، به دادسرا اعزام و با دستور قضائی برای کشف جزئیات پرونده در اختیار این پایگاه قرار دارند.
دستگیری سارق انبارهای محله حکیمیه با ۳۰۰ قلم لوازم
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری سارق انباری های محله حکیمیه و کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم سرقتی خبر داد.
سرهنگ جلیل موقوفه ای در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی افزایش سرقت انباری های محله حکیمیه دستگیری سارق یا سارقان را تیمی از ماموران کلانتری حکیمیه بر عهده گرفتند و گشت زنی های هدفمند را افزایش دادند.
وی با بیان اینکه ماموران در پی جویی های انتظامی به دست آوردن سارق انباری ها یک زن است که با یک دستگاه خودرو سواری رانا به محل های سرقت حاضر شده افزود: با بررسی های صورت گرفته هویت و مخفیگاه متهم شناسایی و با اخذ مجوز قضائی، متهم در یک عملیات منسجم پلیسی در مخفیگاه دستگیر و در بررسی از این مکان ۳۰۰ قلم انواع اموال سرقتی اعم از بخاری، فرش، پتو، جعبه آچار و پارچه کشف شد.
رییس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: متهم ۳۵ ساله در تحقیقات اولیه به ۱۰ فقره بزه انتسابی و سرقت از انباری های محله حکیمیه معترف که با جانمایی محل های سرقت، کلیه مال باختگان شناسایی شدند.
سرهنگ موقوفه ای به ارزش ریالی اموال کشف شده اشاره و اعلام کرد: کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را دو میلیارد ریال محاسبه کردند همچنین تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهم و شناسایی مال باختگان ادامه دارد.
کشف ۴۰ قلم لوازم خودروی سرقتی از خودروی سارق
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفه ای لوازم خودرو و کشف ۴۰ قلم انواع لوازم سرقتی از خودرو وی خبر داد.
سرهنگ ضرغام آذین در این باره گفت: در پی افزایش سرقت محتویات خودرو در محله شهرک قدس رسیدگی به موضوع و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران کلانتری این محل قرار گرفت و گشت زنی های هدفمند را افزایش یافت.
وی با بیان اینکه ماموران حین گشت زنی فردی رادر حال سرقت از خودرویی مشاهده و بی درنگ وارد عمل شدند افزود: متهم با مشاهده ماموران سوار بر خورد سواری خود شده و به سرعت از محل متواری شد.
این مقام انتظامی به تعقیب و گریز متهم اشاره کرد و گفت: با اقتدار ماموران خودرو متهم متوقف و متهم دستگیر شد.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: در بررسی اولیه از خودرو متهم ۴۰ قلم انواع لوازم خودرو سرقتی از جمله رینگ و لاستیک، ضبط و باند، جعبه آچار، مدارک هویتی و لوازم شخصی کشف و متهم ۵۵ ساله در تحقیقات پلیسی به جرم خود و ۱۰ فقره سرقت مشابه در شمال تهران اعتراف کرد.
سرهنگ آذین با اشاره به اینکه تا کنون هشت نفر از مال باختگان شناسایی شدند خاطر نشان کرد: تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهم و شناسایی مال باختگان ادامه دارد.
کلاهبرداری درپوشش پرداخت فطریه و کفاره
رییس پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه، زکات و کفاره هشدار داد و گفت: متاسفانه کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم بهره میبرند و گرچه پلیس فتا نیز همواره با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.
سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: این نگرانی وجود دارد که افراد سودجو و فرصت طلب در بستر فضای مجازی بخواهند اقدام به کلاهبرداری یا سواستفاده از شهروندان در پوشش پرداخت فطریه و کفاره کنند، در همین راستا نیز لازم است که کاربران دقت داشته باشند هنگام پرداخت فطریه و کفاره به افراد ناشناس اعتماد نکنند و فطریه و کفاره خود را به نهادهای معتبر پرداخت کنند. این هشدار هم در مورد فضای حقیقی وهم در مورد فضای مجازی صادق است.
وی افزود: اما در فضای مجازی ممکن است افراد سودجو با طراحی سایت های جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت فطریه و کفاره اقدام به کپی کردن اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند، بنابراین لازم است که شهروندان حتما به آدرس های اینترنتی توجه کافی را داشته باشند و از کلیک کردن بر روی لینکهایی که از منابع ناشناس به عنوان خیریه ارسال می کنند، پرهیز کنند.
رییس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: گاهی نیز ممکن است همین لینک ها، آلوده به بدافزار باشد و گوشی یا سیستم شهروندان را آلوده کند، از این رو توصیه می شود که از کلیک بر روی لینک های ناشناس که ممکن است به بهانه فطریه و تبریک عیدباشد پرهیز شود.
وی از مرم خواست که نذورات خود را فقط به حساب نهادها و موسسات دولتی و قابل اطمینان واریز و از پرداخت نذورات در سایتهای نامعتبر و حساب های شخصی افراد خودداری کنند چرا که گاهی نیز ممکن است افراد سودجو فقط این نذورات را جمع آوری کرده اما آن را در راستای گفته شده هزینه نکنند.
نظر شما