به گزارش ایرنا، «بنیامین شکوهفر» درباره میزان پاداش مدالآوران ناشنوا در بازیهای المپیک ناشنوایان که در برزیل پیگیری میشود، اظهار داشت: اگر منابع مالی لازم تامین شود، سعی داریم با توجه به قولی که در مراسم بدرقه ورزشکاران ناشنوا به المپیک برزیل داده شد، میزان پاداش آنها را تا ۶۰ درصد افزایش داده و به تعهدات خود عمل کنیم.
وی همچنین درباره وضعیت اشتغال مدال آوران ناشنوا نیز گفت: ورزشکاران ناشنوا قشر مظلومی هستند. وظیفه خود میدانیم که به منظور گرفتن حقوق مدالآوران المپیکی و جهانی مبتنی بر قانون، گام موثری برداریم تا شرمنده آنان نشویم.
معاون حقوقی وزیر ورزش و جوانان همچنین درباره وضعیت کاروان ایران در المپیک برزیل، افزود: با همکاری و تلاش مسئولان ورزش ناشنوایان، کاروان خوبی به المپیک برزیل اعزام شده که آمادگی ورزشکاران از نظر فنی کم نظیر و در شرایط بسیار خوبی است.
شکوهفر گفت: اگر چه این مسابقات با نام بازیهای المپیک تابستانی در حال برگزاری است، اما سردی و برودت هوا تا حدی میزبان را غافلگیر کرده و منجر به آن شده که سالنهای ورزشی آمادگی لازم برای برگزاری مسابقات را نداشته باشند.
وی که در حاشیه مسابقات المپیک ناشنوایان ۲۰۲۱ برزیل سخن میگفت، ادامه داد: هر چند برگزاری چنین رویدادی با حضور بیش از ۸۰ کشور کار سخت و دشواری است.
این مقام مسوول در پاسخ به این پرسش که وزارت ورزش و جوانان چه حمایتی از مدالآوران ناشنوا خواهد داشت؟ افزود: نگاه دولت سیزدهم عدالت محوری است و ریاست جمهوری در دیدار اخیر خود با جمعی از ورزشکاران به این نکته تاکید داشته و دستور بر رعایت عدالت ورزشی در حوزههای مختلف مدیریت ورزشی کشور دادهاند.
شکوهفر ادامه داد: به همین دلیل قبل از برگزاری این رویداد، چندین جلسه با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد و با پیگیری شخص وزیر و از طریق سازمان برنامه و بودجه، تلاش شد تا منابع لازم برای اعزام کاروان به برزیل تامین شود.
وی اضافه کرد: با توجه به دغدغه وزیر و اطمینان از ارائه خدمات بهتر به ورزشکاران ناشنوا و نظارت بر عملکرد کاروان، قرار بر این شد تا یکی از معاونین کاروان را در برزیل همراهی کند تا در جریان مسائل و مشکلات ورزشکاران قرار بگیرد و تا حد امکان در جهت رفع مشکلات احتمالی تلاش کند.
وی گفت: همچنین براساس دعوت فدراسیون جهانی و مسئولین ورزش ناشنوایان از وزارت ورزش و جوانان به منظور بررسی میزبانی ایران برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۴، فرصتی پیش آمد که در این خصوص نیز مذاکراتی را با رئیس و برخی از مسئولین اجرایی فدراسیون جهانی ناشنوایان برای گرفتن این میزبانی داشته باشیم.
معاون وزیر پیرامون این مشکل که چقدر ورزشکاران ناشنوا همانند افراد شنوا مورد توجه وزارت ورزش و جوانان قرار دارند، گفت: هر ورزشکاری که در جهت اهداف کشور از خودگذشتگی و ایثار داشته باشد، وظیفه داریم که نسبت به آنها ادای دین کنیم و اگر خلاهایی وجود داشته باشد، بر طرف میکنیم.
وی با آرزوی موفقیت برای کاروان ایران در بیست و چهارمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان، گفت: امیدوارم در این دوره از بازیها کاروان ایران عملکرد موفق تری نسبت به دوره قبل المپیک در سامسون ترکیه داشته و در جدول ردهبندی مدالها نیز در جایگاه بالاتری بایستد.
نظر شما