به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار که در فرمانداری قرچک تشکیل شد با اشاره به لزوم اصلاح اختصاص ارزی ترجیحی به عنوان ضرورت اقتصاد کشور اظهار داشت: اصلاح شیوه اختصاص ارز ترجیحی، ضرورت اصلی اقتصاد کشور است که برای اجرای صحیح آن از تمامی دلسوزان جامعه و نخبگان درخواست داریم تا دولت را یاری رسانند.
وی اظهارداشت: اجرای این طرح به آگاهی بخشی مناسب به مردم نیاز دارد تا دولت بتواند در مسیر منافع مردم گام برداشته و از این مأموریت بزرگ اقتصادی سربلند بیرون آید.
این مسئول خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم بر اساس الزامات قانونی و به منظور تأمین کالاهای اساسی و نیز مقابله با قاچاق کالا، جهتدهی به اختصاص ارز ترجیحی را در دستور کار قرار داده ولی متأسفانه برخی از افراد با دامن زدن به شایعات، ضمن ایجاد التهاب در جامعه، فضا را برای افراد سودجو برای برهم زدن نظم بازار فراهم میکنند.
فاتحینژاد اضافه کرد: کارگروه تنظیم بازار شهرستان موظف است تا در شرایط کنونی، بر میزان نظارتهای مستمر خود افزوده و با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود بر نحوه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازاری نظارت و ابزارهای نظارتی را فعالتر از قبل کنند تا به تأمین مایحتاج مردم و امنیت غذایی آنان آسیبی وارد نشود.
فرماندار قرچک بیشترین میزان شکایات واصله مردمی را در حوزه نانوایی، خواروبار و لوازم خانگی اعلام کرد و افزود: از ابتدای اردیبهشت ماه تا کنون ۲۰۵ مورد بازرسی از صنوف مختلف صورت گرفته که ۱۵ مورد منجر به تشکیل پرونده تخلف شده است.
طرح تشدید نظارت بر بازار مصرف قرچک آغاز شد
طرح تشدید نظارت بر بازار قرچک به منظور پیشگیری و مقابله با احتکار، گرانفروشی و سایر تخلفات با حضور شخص فرماندار قرچک آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، در اجرای این طرح علیرضا فاتحی نژاد که به تازگی به عنوان فرماندار قرچک منصوب شده و مردم آشنایی کاملی با چهره وی ندارند، به فروشگاههای مختلف به عنوان مشتری وارد شده و نسبت به دریافت اطلاعات فروش کالاها اقدام کرد.
در اجرای این گشت که به صورت نامحسوس و با حضور نیروی انتظامی و بازرسان جهاد کشاورزی، صمت، اتاق اصناف، بسیج و سایر ارگانها صورت گرفت، مقادیر قابل توجهی ماکارونی و روغن احتکار شده کشف و برای خاطیان پرونده تخلف تشکیل شد.
همچنین با برخی واحدهای صنفی که اقلام را با قیمت بیشتر عرضه میکردند نیز برخورد لازم صورت گرفت و از واحدهای صنفی و فروشگاههایی که نسبت به توزیع مناسب و بدون مشکل کالاها اقدام میکردند، تقدیر شد.
شهروندان میتوانند گزارش تخلفات احتمالی فروشگاههای زنجیرهای و واحدهای صنفی را به شماره تلفنهای ۱۲۴ صمت، ۱۳۵ تعزیرات، ۳۶۱۵۵۰۵۳ بازرسی جهاد کشاورزی و ۳۶۴۳۰۱۳۳ بازرسی اتاق اصناف درمیان گذارند.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما