۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵
کد خبرنگار: 785
کد خبر: 84745061
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

میانگین میزان تحرک روزانه تهرانی‌ها حدود ۱۵ دقیقه است

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران میانگین میزان تحرک روزانه تهرانی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه عنوان کرد و گفت: اگر این میزان به یک ساعت افزایش یابد بسیاری از مشکلات سلامتی مثل چاقی، دیابت، فشارخون، سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ‌های زودرس پیشگیری می شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، دکتر حسین قناعتی در نشست هیات‌رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: یک قدم با برنامه، بهتر از ۱۰ قدم بدون برنامه است.

وی با بیان اینکه یک زیرسیستم ضعیف، موجب تضعیف کل سیستم می‌شود، یادآور شد: عامل تعیین‌کننده قدرت زنجیر، ضعیف‌ترین حلقه است. افتخار کردن به بخش‌های موفق سیستم خوب است اما کافی نیست و باید مراقب باشیم که کجای سیستم ضعیف است چون از همان جا شکسته می‌شود و از همان جا ضربه خواهد خورد.

وی ادامه داد: یک خودرو هر چقدر هم کامل باشد نیاز به جاده، پمپ‌بنزین و سیستم‌های جانبی خارج از خودش دارد، یک سیستم زمانی موفق است که بتواند ارتباطات فراسیستمی داشته باشد و به‌طور مثال با وزارتخانه ها و سایر سازمان‌ها ارتباط مناسبی داشته باشد به‌ویژه آنکه رفع ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات نظام سلامت وابسته به همکاری با نهادهای فراسازمانی است.  

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اگر می خواهید مشکل آلودگی هوا را حل کنید، نیاز به همکاری پالایشگاه برای تولید سوخت مناسب، کارخانه خودروسازی برای تولید خودرو کم مصرف و بهینه و فرهنگ‌سازی برای استفاده مردم از وسایل نقلیه و بسیاری از عوامل دیگر است یا اینکه برای کنترل چاقی عمل جراحی چاره‌ساز نیست بلکه باید ورزش را به مردم توصیه کرد و ترویج داد.

قناعتی با بیان اینکه میانگین میزان تحرک در بین مردم تهران حدود ۱۵ دقیقه است، تأکید کرد اگر این میزان به یک ساعت افزایش یابد بسیاری از مشکلات سلامتی مثل چاقی، دیابت، فشارخون، سکته‌های قلبی و مغزی و نیز مرگ‌های زودرس پیشگیری می شود.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی افزود: هر قطعه‌ای که در خودرو استفاده می‌شود باید بهینه باشد، اگر ما گیربکس بهترین خودرو جهان را روی پراید سوار کنیم به هر دو ظلم کرده‌ایم، چون نمی‌توانند با هم هماهنگ شوند، هر موردی باید متناسب باشد اما برخی سیستم‌ها به دلیل ارتباطاتی که دارند زیرسیستم‌هایی را درست می‌کنند که به‌قدری بزرگ می‌شوند که مزاحم حرکت کل سیستم می‌شوند و هم خودشان دچار بحران می‌شوند و هم سیستم را دچار بحران می‌کنند و یک قفلی ایجاد می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: هر تغییری در خودرو بدهیم مجبور هستیم تغییرات را در سایر قسمت‌ها هم داشته باشیم گفت: هر تغییری مستلزم تغییر در بخش‌های دیگر هم هست.

قناعتی تصریح کرد: اگر به مسایل مدیریتی و عملکردمان به‌صورت علمی نگاه نکنیم و بردار حرکتی ما در جهت مشخص سازمانی نباشد باعث اتلاف انرژی می‌شویم بنابراین باید همه معاونت‌ها با هم هماهنگ و هم سو باشند.

وی با تأکید بر اینکه برنامه عملیاتی دانشگاه باید به‌صورت مداوم پایش شود افزود: یک قدم با برنامه، بهتر از ۱۰ قدم بدون برنامه است.

در این جلسه دکتر کاظم ندافی رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش برنامه چهارساله این دانشکده را تشریح و

دکتر  علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی گزارش از ارزشیابی گروه آموزشی طب اورژانس ارایه کرد.

در ادامه دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره چگونگی به‌کارگیری اعضای هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شعبه عراق توضیحاتی ارایه داد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha