به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا جعفری روز یکشنبه در نشست مجمع خیران مدرسهساز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در حدود ۲۳ سال فعالیت جامعه خیران مدرسه ساز کشور و مجامع استانی، این مجموعه ها فعالیت رو به رشد و چشمگیری داشته اند و به نوعی زمینه ساز حضور خیرین و اقدامات جهادی در مسیر ساخت و توسعه فضاهای آموزشی شدهاند.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان شاهد حرکتی جهادی و همه جانبه در حوزه ساخت و ساز مدارس هستیم که نشان دهنده رشد و بالندگی و ارتقاء شاخصهای آموزشی و تربیتی است و امیدواریم این مهم با جدیت استمرار داشته باشد.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور گفت: در کنار مدرسه سازی موضوع مدرسه یاری با هدف کمک به کیفیت بخشی امور آموزشی و تربیتی در مدارس را نیز با همت مجموعه های خیریه جهادی دنبال خواهیم کرد و امیدواریم فعالیت مجامع خیرین استان ها روز به روز توسعه یابد و موجب کاهش فاصله نرخ سرانه فضای آموزشی استان با میانگین کشوری شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: هر سال بیشاز گذشته شاهد حضور گسترده و فعال خیرین و مشارکت همه جانبه آنان در ساخت و ساز فضاهای آموزشی در استان هستیم که جای بسی خوشحالی و نویدبخش آیندهای روشن برای فرزندان این سامان است.
میثم لکزایی افزود: در سه سال اخیر در هر سال بیشاز یکهزار کلاس درس ساخته و در اختیار ادارات آموزش و پرورش به منظور بهرهمندی دانشآموزان از فضای آموزشی استاندارد قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با هدف رشد نرخ سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان هماینک ۴۷۵ پروژه در حال احداث داریم و امیدواریم در آینده نیز این رقم افزایش چشمگیری داشته باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان یکی از اهداف توسعه فضاهای آموزشی را تحقق عدالت آموزشی و جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل به ویژه در حاشیه شهرها با توجه به رشد فزاینده جمعیت دانش آموزی عنوان کرد و افزود: در سال ۱۴۰۰ خوشبختانه آورده خیرین رشد بینظیری داشته و به ۲۱۴ میلیارد تومان رسیده که در نوع خود مثال زدنی است.
نظر شما