دکتر مهرداد شریفی روز یکشنبه با بیان اینکه در ۲۵ مرکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه به این بیماران ارائه خدمت می شود افزود: از مجموع بیماران تالاسمی شناسایی شده در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه، یک هزار و ۹ بیمار به تالاسمی ماژور مبتلا هستند که ۴۸۸ نفر از آنان را بانوان و ۵۲۱ نفر را مردان تشکیل می دهند.
دکتر شریفی اضافه کرد: شهرستان های شیراز، داراب، مرودشت، کازرون و نور آباد ممسنی به ترتیب بیشترین آمار بیماران مبتلا به تالاسمی را به خود اختصاص داده اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز به عنوان مرکز جامع تالاسمی دانشگاه نام برد و ادامه داد: در حال حاضر ۹۳۳ بیمار مبتلا به تالاسمی در این مرکز تحت پوشش خدمات درمانی هستند.
این مقام مسوول در دانشگاه یادآور شد: بر اساس شیوه نامه حمایتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص بیماران خاص و سخت علاج، خدماتی مانند ویزیت تخصصی و فوق تخصصی، تامین داروهای آهن زدا، تزریق خون، شنوایی سنجی و بینایی سنجی، مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، تصویربرداری پزشکی، خدمات دندانپزشکی، آزمایش و خدمات توانبخشی به این گروه از بیماران در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه ارایه می شود.
او ابراز امیدواری کرد تا با تلاش و پیگیری بیش از پیش اداره بیماران خاص معاونت درمان و همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه، اقدامات لازم برای رفع چالش های بیماران تالاسمی موجب هرچه بهتر کردن کیفیت زندگی بیماران تالاسمی شود.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان شهید آیت الله دستغیب(ره)
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز همزمان با روز جهانی تالاسمی در بیمارستان شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز حضور یافته و با بیماران مبتلا به تالاسمی دیدار کرد.
دکتر سید وحید حسینی رئیس دانشگاه همزمان با روز جهانی تالاسمی، در بیمارستان شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز به عنوان بزرگترین مرکز ارائه خدمت به بیماران مبتلا به تالاسمی در استان فارس حضور یافته و از نزدیک با دغدغه های این بیماران آشنا شد.
او در این دیدار با حضور در بخش تالاسمی بیمارستان حضرت آیت الله دستغیب(ره)، با بیماران این بخش گفت و گو کرده و جویای مسایل آنان در زمینه دریافت خدمات درمانی و دارو شد.
گفت و گو با کارکنان این بخش درمانی و آگاهی از اولویت ها و چالش های آنان، از دیگر برنامه های بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این برنامه که با همراهی دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه، دکتر «محمدجواد راعی» معاون غذا و داروی دانشگاه و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه انجام شد، در بخش اورژانس اطفال بیمارستان حضرت آیت الله دستغیب(ره) نیز حضور یافته و از خدمات این بخش بازدید کرد.
همچنین رئیس و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با مسوولان بیمارستان، پیرامون چالش های این مرکز درمانی در زمینه ارائه خدمت به بیماران و اولویت های مربوط به توسعه فضای فیزیکی و تجهیزاتی تبادل نظر کردند.
بیمارستان شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز بزرگ ترین مرکز ارائه خدمت به بیماران مبتلا به تالاسمی در استان فارس است که ۹۳۳ بیمار مبتلا به تالاسمی در این مرکز تحت پوشش خدمات درمانی هستند.
هم اکنون در استان فارس، ۲۵ مرکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز به هزار و ۶۷۱ بیمار تالاسمی استان ارائه خدمت می کنند.
۸ ماه می مصادف با ۱۸ اردیبهشت هر سال بنام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.
نظر شما