جعفر قیصری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر ۶۱۲ شرکت در مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۲۱۰ شرکت جزو شرکت های دانش بنیان هستند.
وی ادامه داد: گواهی ۱۳۰ شرکت دانش بنیان دیگر استان اصفهان تا اواخر خردادماه سالجاری صادر خواهد شد و تعدادشان به ۳۴۰ شرکت افزایش پیدا خواهد کرد.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: این استان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همواره پیشگام عرصه علم و فناوری ایران بوده است و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه های فناوری ایران محسوب میشود.
وی اضافه کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از نظر تعداد شرکتها بعنوان بزرگترین مجموعه فناوری و دانش بنیانی ایران است و این شهرک از نظر گردش مالی شرکتهای فناور هم پس از پردیس فناوری تهران در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.
قیصری خاطرنشان کرد: ایجاد شرکتها و کسب و کارهای دانش بنیان و فناور از سال ۸۲ تا امروز دنبال شده است و این شرکت ها با علم و فناوری برای اشتغال نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آنها تاسیس و فعالیت میکنند و تولید ثروت و تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری هدف بعدی این شرکت ها محسوب میشود.
وی بیان کرد: استان اصفهان همواره در ایجاد پارکهای علم و فناوری در کشور پیشگام بوده است و اولین پارک علم و فناوری کشور در سال ۱۳۷۲ پیشنهاد شد و این ایده در سال ۱۳۸۰ در نمایشگاهی در اصفهان مورد بازدید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در دهه جدید و بویژه با نامگذاری سال جاری با عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، این موضوع مورد تاکید جدی قرار گرفته این است که این مجموعهها و شرکتها بتوانند در توسعه پایدار و توسعه منطقه ای و ملی و اقتصاد دانش بنیان نقش آفرینی کنند.
وی افزود: دانش بنیانها، شرکت هایی هستند که از کارگروه صلاحیت شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گواهی صلاحیت دانش بنیان برای محصول خود دریافت میکنند.
قیصری اظهار داشت: در زمان حاضر در پارک های علم فناوری کشور حدود ۱۰ هزار شرکت فناور وجود دارد که ۵.۷ درصد آنها در استان اصفهان هستند و یک هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در این پارک های علم فناوری وجود دارد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بهعنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و تولید ثروت از علم راهاندازی شده است؛ این شهرک فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ بهطور جدی با راهاندازی نخستین مرکز رشد آغاز کرد.
در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۶۱۲ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر است که توانسته برای بیش از هفت هزار و ۸۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسبوکارها گردش مالی بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانشبنیان به ارمغان آورده است.
نظر شما