داریوش اشکانی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی این مدت و در جلسات کمیته علائم برگزار شده در این اداره کل، با تعلیق ۱۶۲ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی و ابطال ۵۸ پروانه دیگر موافقت شده است.
این مسوول، از جمله عوامل تعلیق و ابطال پروانه را، کسب امتیاز منفی در نمونهبرداریهای ادواری، تعطیلی واحدهایتولیدی برای مدت بیش از یکسال و فراهم نکردن شرایط رفع تعلیق در مهلتهای مقرر از سوی واحدهای تولیدی ذکر کرد.
مدیرکل استاندارد استان زنجان ادامه داد: واحدهایتولیدی که پروانهآنها تعلیقشده، حداکثر سهماه فرصت دارند، تا نسبت به رفع نواقص و احراز شرایط استاندارد اقدام کنند، درغیر اینصورت پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها ابطال و از ادامه فعالیت منع خواهند شد.
وی اظهار داشت: کیفیت نامطلوب، بازار ناپایداری برای تولیدکنندگان خواهد بود و نفوذ کالاهای تولید داخلی را در بازارهای مصرف با مشکل مواجه می کند.
اشکانی پور، افزود: در عصر حاضر مصرف کنندگان نسبت به استاندارد بودن کالاها به لحاظ کمی و کیفی آگاه هستند، که همین امر موجب شده تولیدات با کیفیت نامطلوب و فاقد استانداردهای لازم، ماندگاری و دوام چندانی در بازار عرضه و تقاضا نداشته و به راحتی مشتریان خود را از دست بدهند.
وی، با تاکید بر دقت نظر تولید کنندگان بر روی فرآوردههای تولیدی در استان، خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدی در سطوح استانی و کشوری، باید بهگونهای عمل کنند، که فرآورده های تولیدی، مشتری پسند واقع شود، زیرا رضایت مشتری، ناشی از کیفیت کالاها است، که یکی از عوامل محقق شدن این امر نیز، استانداردسازی محصولات و خدمات است.
نظر شما