به گزارش ایرنا، کیامرث حاجی زاده روز دوشنبه در نشست کارگروه مبارزه با زمین خواری کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: زمین خواری به شکل های مختلف در این استان رواج یافته به طوری که جنگل ها، بستر رودخانه ها، حاشیه شهرها، حریم راه ها و دامنه کوه ها در معرض تجاوز قرار گرفته است.
وی افزود: نوع دیگر زمین خواری رایج در کهگیلویه و بویراحمد مربوط به متقاضیان طرح های تولیدی و اقتصادی است که با واگذاری زمین های دولتی پس از چند سال همانگونه باقی مانده و هیچ اقدامی در آن انجام نشده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بررسی ها و بازدیدهای میدانی انجام شده در این استان نشان می دهد که از ۴۲ طرح تولیدی و اقتصادی واگذاری به متقاضیان تنها هفت مورد اجرا شده که بخش عمده ای از آنها نیز در حوزه گردشگری است.
حاجی زاده عنوان کرد: تاکنون از مجموع زمین های واگذاری به ۱۰۰ طرح در کهگیلویه و بویراحمد ۴۰ مورد آنها خلع ید شده اند.
وی ابراز داشت: شگردهای عجیب برای تصاحب اراضی ملی و دولتی در کهگیلویه و بویراحمد از سوی سودجویان انجام شده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: افرادی که اقدام به تصاحب اراضی ملی در این استان به هر شکلی کرده اند در انتظار برخورد قاطع سازمان بازرسی و قوه قضاییه باشند زیرا عزم دولت سیزدهم بر آزادسازی و پس گرفتن منابع ملی است.
حاجی زاده اظهار داشت: اراده جدی بر قطع کردن دست متجاوزان به عرصه های جنگلی و منابع ملی در کشور است.
وی افزود: باید هرگونه تجاوز به عرصه های منابع ملی، حاشیه رودخانه ها، حریم راه ها، جنگل ها و کوه خواری در کهگیلویه و بویراحمد گزارش داده شده تا به مراکز قضایی این استان معرفی شوند.
حاجی زاده بیان کرد: متجاوزان به عرصه های منابع ملی در کهگیلویه و بویراحمد در هر شرایطی احساس امنیت نخواهند کرد.
وی عنوان کرد: آن عده از سرمایه گذارانی که زمین برای سرمایه گذاری در اختیار آنها قرار گرفته اما هیچ اقدامی در آنها انجام نداده اند هشدار داد که زمین های واگذاری پس گرفته شده و در اختیار متقاضیان واقعی که اهلیت کار را دارند قرار می گیرد.
نظر شما