کارشناس دانشگاه علوم پزشکی یزد: شب‌ها در خیابان دیده شویم تا گرفتار حادثه نگردیم

یزد- ایرنا -مدیر گروه کاهش خطر در حوادث، بلایا و پدافند دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به بروز حوادث ترافیکی در شب گفت: ساده‌ترین و ارزانترین روش ممکن که می‌توانیم خود را به ویژه در شب به معرض دید رانندگان بگذاریم استفاده از رنگ های روشن، برچسب‌ های شب نما یا شب رنگ و نیز رفلکتورها است. 

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی بیمارستان شهید رهنمون یزد، دکتر حسن جانفدا به مناسبت هفته سلامت ( ۱۷ تا ۲۴ اردیبهشت ) در جریان عیادت از چند مصدوم حوادث ترافیکی این بیمارستان که رییس اداره‌ آموزش و فرهنگ پلیس راهور استان هم حضور داشت بر نقش آموزش و ارتقاء فرهنگ ترافیکی بویژه بر نقش مردم، حاکمیت و سازمان‌های مردم نهاد تأکید کرد. 

وی اظهار کرد:برای جلوگیری از هرگونه حادثه ترافیکی و تصادفات منجر به جرح، فوت و یا خسارتی، دیدن و یا دیده شدن از اصلی ترین عوامل اساسی است.

رییس اداره‌ آموزش و فرهنگ پلیس راهور استان یزد هم  رعایت حق تقدم، سالم بودن چراغ های جلو و عقب وسایل نقلیه، استفاده‌ از چراغ برای دوچرخه، موتورسیکلت و نصب شب رنگ و رفلکتورها تأکید کرد و روش های فوق را برای کاهش‌ ۲۵۰ فوتی در سال در استان یزد موثر دانست‌. 

سرهنگ جهانبین افزود:یکی از مهمترین راه های تضمینی برای دیده شدن و یا دیدن افراد در خیابان و یا جاده ها، استفاده‌ موثر از شب رنگ و برچسب های منعکس کننده نور است .

وی تصریح کرد: حتی در جلسات مهمی که با سازمان های مسئول داشته‌ ایم، به منظور رفع خطر برخورد با شتر در جاده های استان، بارها تأکید شده است تا ساربان و صاحبان شترها اقدام به نصب و یا آویزان کردن شب نما بر آنان نمایند که متأسفانه به دلیل عدم پیگیری و عدم توجه مسوولان ذیربط این مهم تاکنون‌ محقق نشده است‌ و آخرین بار نیز یکی از کارکنان خدوم بیمارستان شهید دکتر رهنمون در اثر برخورد با یک نفر شتر جان خود را از دست داد و همسرش برای همیشه معلول شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha