«عبدالحسین اکبری» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه میزان بذر موردنیاز در هر هکتار حدود چهار و نیم تن است اظهار داشت: روش کاشت به صورت مکانیزه و با دستگاه سیب زمینی کار انجام میشود که تمام مزارع سیب زمینی مجهز به سیستم های آبیاری تحت فشار است و نهاده های مورد نیاز نیز بر اساس نرم و برش استانی بین سیب زمینی کاران توزیع می شود.
وی با ابراز خرسندی از شرایط مستعد آب و خاک شهرستان بهار برای کشت انواع محصولات کشاورزی تاکید کرد: شرایط مساعد اقلیمی، زمینه مناسبی را برای کشت محصول سیب زمینی در بهار فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی بهار به مشکلات کاشت سیب زمینی کاران از جمله بالا بودن هزینههای تولید و کاشت اشاره کرد و افزود: برداشت محصول سیب زمینی تابستانه از اوایل تیر ماه شروع می شود.
وی اظهار داشت: باتوجه به شرایط بارندگی و کاهش نزولات آسمانی کشاورزان از کشت دوم و دیرهنگام محصولات زراعی خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: این شهرستان در سال گذشته با تولید بیش از ۶۷۱ هزار تن محصولات باغی، زراعی و دامی رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.
اکبری اظهار داشت: شهرستان بهار در عرصه کشاورزی ظرفیتهای مختلفی دارد که در بخش باغبانی ۱۴ هزار و ۲۰۰ متر مربع گلخانه در حال ساخت وجود دارد و برای ۳۱ واحد هم مجوز تاسیس صادر شده است.
به گفته وی، در سطح شهرستان سالانه ۸۰ هزار و ۱۸۵ تن محصولات دامی شامل گوشت قرمز، سفید و شیر تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: تا امروز ۱۱۵ هزار راس دام سبک و ۲۳ هزار دام سنگین در این شهرستان هویت گذاری شده است.
اکبری خاطرنشان کرد: امسال به علت خشکسالی میزان تولید علوفه کاهش پیدا کرده است و در مقابل میزان نیاز به نهادههای دامی افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: امسال ۱۷ هزار و ۱۸۵ تن نهاده دامی در شهرستان بهار به غیر از مرغداریها در اختیار دامداری ها قرار گرفته است.
شهرستان بهار از توابع استان همدان یکی از مراکز اصلی تولید سیب زمینی در کشور است.
نظر شما