به گزارش ایرنا از روابط عمومی دومین جشنواره ملی موسیقی و آیینهای اقوام ایرانی،حمیدرضا قانعی درباره زیرساختهای شهر شیراز برای میزبانی از دومین جشنواره ملی موسیقی و آیینهای اقوام ایرانی اظهارداشت: این شهر رنگینکمانی از اقوام مختلف را در خود دارد، در شیراز تالار هزار نفری حافظ میتواند در کنار آرامگاه حافظ میزبان رویدادهایی از این دست باشد.
وی گفت: در کنار زیرساختهای موجود، اقدامات و هماهنگیهایی صورت گرفته که نهادهای مختلف در کنار هم قرار بگیرند و زیرساختهای لازم را برای تبادل فرهنگی و اجرای بخشهای مختلف از جمله آئینهای موسیقایی را فراهم کنند چرا که در این جشنواره گروههای برتر موسیقی نواحی از سراسر کشور با محوریت اجرای موسیقی و آیینهای منطقهای در شیراز به صحنه میروند.
قانعی از همکاری و مذاکرات بین اداره کل ارشاد شیراز و شهرداری این شهر خبر داد و افزود: تلاش میکنیم با همکاری شهرداری شیراز امکاناتی برای حمایت از گروههای موسیقی تدارک ببینیم. به این منظور جلسات مقدماتی برگزار شده و به زودی تصمیمهای جدید اعلام میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس درباره تاثیرات متقابل جشنواره موسیقی نواحی و شهر شیراز بر یکدیگر بیان کرد: با توجه به فرصتهای جدی، متنوع و بینظیر گردشگری در شیراز که گردشگری مذهبی، سلامت، ادبی، فرهنگی و تاریخی را شامل میشود، به طور حتم جشنواره موسیقی نواحی و دیگر رویدادهایی از این دست که مخاطبان جدی دارند، میتوانند گردشگری هنری در شیراز را رونق بدهند. همچنان که علاقهمندان به شهر شیراز و گردشگران حاضر در این شهر نیز میتوانند به جشنواره موسیقی نواحی رونق بدهند.
وی با اشاره به رونق گردشگری شیراز در اردیبهشت ماه گفت: در حال حاضر هم در شیراز به مناسبت هفته نکوداشت شیراز گردشگران زیادی داریم. اردیبهشتماه فرصت مغتنمی هم برای شیراز و هم برای جشنواره موسیقی نواحی است.
قانعی افزود: شهر شیراز ظرفیتهای موسیقایی جدی دارد، بسیاری از شهروندان شیراز، علاقهمند به موسیقی هستند و جشنوارههایی از این دست همیشه با استقبال خیلی خوب مخاطبان بومی در این شهر مواجه شده است. در کنار همه اینها، شیراز این امکان را دارد که میزبان اقوام مختلف باشد.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، مذاکراتی با معاونت گردشگری و نیز با استانداری و شهرداری شیراز صورت گرفته که به اتفاقات خوبی منجر خواهد شد.
دومین جشنواره ملی موسیقی و آیینهای نواحی اقوام ایرانی به همت موسسه فرهنگی هنری آوای هنر ایل قشقایی و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و شهرداری شیراز به دبیری علمی دامون شش بلوکی و دبیری اجرایی آرش صفری، ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت در شیراز برگزار میشود.
نظر شما