به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی آیتالله سید احمد علمالهدی، وی در آستانه فرارسیدن هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع و اهانت به حریم پیامبر اکرم(ص) توسط عمال وهابیت سعودی افزود: وهابیت در عربستان بنا داشت تا به قدرت برسد و میتوانست همچون سایر طاغوتیان و حکومتهای فاسد تاریخ، به موازات استقرار بقاع متبرکه و حرمین شریفین به هدف خود دست پیدا کند اما موضوع تخریب قبور ائمه بقیع، نماد یک دشمنی عمیق و کینه ریشهدار است که ریشه در همان سنگ ابولهب دارد.
وی ادامه داد: نخستین کسی که در مقابل پیامبر (ص) صفآرایی کرد، ابولهب بود که طبق روایات، پس از دعوت پیامبر (ص) سنگی به طرف حضرت پرتاب کرد و با بغض و کینه همیشگی خود نسبت به جریان یکتاپرستی، نبی مکرم اسلام (ص) را نفرین کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این سنگ، نخستین نشانه از جریانی بود که با تحمیل جنگ بدر و احد بر مسلمانان استمرار پیدا کرد، در ماجرای حمله به خانه حضرت زهرا (س) و پس از آن در به شهادت رساندن علی بن ابیطالب (ع) به اوج خود رسید و تا ۲۴۰ سال بعد نیز ادامه داشت.
وی بیان کرد: مقوله زیارت بهقدری حائز اهمیت است که ۱۵۰ سال پیش از ولادت امام رضا(ع)، حدیث از جانب نبی مکرم اسلام (ص) صادر شده که از برپایی مضجع منور رضوی در دیار توس حکایت دارد و پیامبر اکرم (ص) در این حدیث تبیین میکنند که زیارت این قبر منور به عنوان نمادی از همه حرمها، از نظر شرعی دارای ارزش و فضیلت است.
آیتالله علم الهدی اظهار داشت: دشمنان نیز اهمیت این موضوع را درک کردهاند تا جایی که مستر همفر، عامل دستگاه جاسوسی انگلستان در کشورهای اسلامی هنگامی که در خاطرات خود به ریشههای پیدایش وهابیت اشاره میکند، به صراحت اعلام میکند که طبق ارزیابیهای آنان، تخریب قبور بقیع بهعنوان محل اجتماع مسلمانان تا حد زیادی به هدف اصلی آنان در متفرق ساختن قلوب مسلمانان کمک کرده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: طبق برنامهریزی دشمنان، تخریب قبور ائمه بقیع و تشکیک در موضوع زیارت، نخستین گام از عملیاتی بود که با تخریب حرم پیامبر (ص) ادامه پیدا میکرد و هدف اصلی آن تخریب کعبه بود.
آیتالله علمالهدی افزود: وجود با کرامت امام حسین (ع) بنیانگذار برپایی قبور مطهر اهل بیت (ع) و تبدیل آن بهعنوان یک میعادگاه برای مؤمنان و دلدادگان از سرتاسر عالم بود و این امر را زمانی میتوان درک کرد که در جریان هجرت ایشان از مکه به سمت کوفه، خانواده و خصوصاً دختر سه ساله خود حضرت رقیه (س) را هم همراه کرد تا جریان شهادت امام به بیداری جامعه اسلامی و پشیمان کردن اشقیا و طاغوتیان منجر شود.
وی ادامه داد: عبرتآموزی از ایستادگی اولیا و ابرار در برابر ظالمان میتواند زمینه را به نحوی فراهم آورد که انسانها دیگر اجازه ندهند تا جریان حق همچون این عبرتها در تنگناهای سخت قرار بگیرد.
آیتالله علمالهدی اظهار داشت: عبرتآموزی از تاریخ به همراه بررسی دقیق علل و عوامل آنها مؤثرترین راه برای خنثی کردن وسوسههای ابلیس است تا دیگر رنج ها و مصائبی که در گذشته بر انبیای الهی و اهل بیت (ع) تحمیل شد، امروزه برای امت اسلام تکرار نشود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: فلسفه عزاداری در سوگ مصائب اهل بیت (ع) اگرچه این است که مصادیق مظلومیت فرزندان پیامبر (ص) برای آحاد امت مسلمان تشریح شود اما همچنین اولوالالباب باید بهعنوان نکاتی برای بهرهگیری در مسائل روز جامعه اسلامی به عبرتهای تاریخی این مصائب هم توجه داشته باشند.
در سال ۱۳۴۴ قمری با فتوای ۱۵ نفر از علمای مدینه، ظلم و جنایت بزرگ به اسلام و تاریخ اسلام واقع شد و تفکر ارتجاعی وهابیت با برداشت غلط از دین، مضجع شریف و حرم نورانی ائمه بقیع و صحابه بزرگوار را ویران کرده و به خیال خود، سنت پیامبر (ص) را احیا کردند.
نظر شما