خبر فوری: رفع فیلترینگ

برترین‌های نخستین جشنواره ملی و بین المللی سرود فجر در بوشهر معرفی شدند

بوشهر - ایرنا - برترین‌های مرحله استانی نخستین جشنواره ملی و بین المللی سرود فجر استان بوشهر روز پنجشنبه در آیینی معرفی شدند.

 معاون فرهنگی هنری سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر درحاشیه اختتامیه و تجلیل از برترین‌های نخستین جشنواره ملی و بین المللی سرود فجر در گفت و گو با ایرنا گفت: براساس فراخوان داده شده ۱۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از چند مرحله داوری در نهایت پنج گروه به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

وی اظهار کرد: از پنج گروه منتخب یک گروه به صورت مستقیم و با رای هیات داوران و یک گروه نیز با آرای مردمی به مرحله کشوری راه یافتند.

عالی زاده گفت: هدف از برگزاری جشنواره سرود فجر اعتلای جریان و گروه‌های سرود، جریان­ سازی فکری، ترویج و تبلیغ سرود در استان بوشهر، توانمندسازی گروه­‌ها و مربیان سرود، تربیت و کشف استعدادهای پنهان، شناسایی و معرفی گروه­‌های سرود برتر و الگو و تولید سرود و نماهنگ در موضوع های جشنواره فجر است.

وی اظهار کرد: سرود و آواهای انقلابی از اول انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مورد توجه جریان انقلاب بوده و نقش مؤثری در حفظ ارزش‌ها و حماسه سازی ملت داشته است.

عالی زاده با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از سرود به عنوان یک اقدام جریان ساز نام برده اند که می‌تواند مانند هوای تازه و بهاری نفوذ کند گفت: در یک دهه اخیر گروه‌های سرود در سراسر کشور در مناسبت‌ها و موضوع های مهم انقلاب اسلامی همواره نقش آفرینی کرده‌اند.

وی اظهار کرد: با توجه به تاثیر پذیری هنر امروز آموزش و توانمند سازی گروه‌های سرود با هدف جریان سازی به عنوان یک عملیات و رزمایش فرهنگی و ایجاد وحدت اجتماعی از جمله مهمترین محورهای کاری معاونت فرهنگی هنری سپاه است.

معاون فرهنگی و هنری سپاه امام صادق (ع) بوشهر اضافه کرد: باتوجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای هنری که در عرصه سرود در استان بوشهر وجود دارد، برگزاری یک جشنواره فاخر ملی سرود ضروری به نظر می‌رسید و بنابر این ضرورت نخستین دوره جشنواره ملی و بین‌المللی سرود فجر در استان بوشهر با همت معاونت فرهنگی هنری سپاه امام صادق (ع) بوشهر و هم­زمان با سراسر کشور در چهار قالب سرود، آکاپلا(هم خوانی گروه­‌های سرود بدون موسیقی)، بازخوانی سرودهای آماده و طرح و ایده ساخت نماهنگ برگزار شد.

وی اضافه کرد: آثار ارسال شده در موضوع های جشنواره شامل امید به آینده، ائمه اطهار (ع)، شخصیت‌های ملی و مذهبی (امام و شهدا، مفاخر استانی، خانواده‌های شهدا و جانبازان و غیره)،  نوجوان ایرانی، آینده ساز ایران، سبک زندگی (ایرانی،اسلامی)، کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی و تولید، مقاومت و تمدن نوین اسلامی، مقابله با استکبار جهانی و صیهونیسم، ایران در مسیر پیشرفت و اقتدار، مقابله با کرونا، شهدا و مدافعان سلامت، خانواده، جمعیت، بیانیه گام دوم، ظرفیت‌ها، عدالت پروری و بخش ویژه پرداختن به شخصیت و مکتب سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی تعیبن شده بود.

عالی زاده یادآور شد: در نهایت این جشنواره با برگزاری مسابقه بزرگ تلویزیونی سرود کشوری (تلنت) در تیرماه ۱۴۰۱ به کار خود پایان می‌دهد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سرود "سلام فرمانده" گفت: آن شخصی که آمد مقام و شان فرمانده را زیر سوال ببرد فهمی نداشت که وقتی بچه های این سرزمین با تمام قامت و وجود خود به فرمانده سلام می دهند یک موج فراگیری ایجاد می کند.

عبدالرحیم افروغ افزود: به تبع این سرود کلیپی از بچه های آفریقا منتشر شد و سلام علی المهدی را خواندند و امروز موج و ندای عدالت خواهی حضور امام عصر (عج) در قالب هنر و سرود در دنیا ایجاد شده است.

وی ادامه داد: این وظیفه ما است که به عنوان خادم بستر کار را برای اشاعه این فرهنگ در دنیا ایجاد کنیم و عهد بستیم که این هنر فاخر و متعالی که نگاه مستقیم رهبر معظم انقلاب به آن است را درجامعه گسترش دهیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر با بیان اینکه امروز شمشیری برنده تر از شمشیر هنر نیست گفت: خلق آثار هنر حماسی در تعیین سرنوشت ملتها بسیار اثر گذار و مهم است و باید به آن پرداخته شود.

علیرضا غریبی افزود: اگر سربازان خوبی هستیم باید بر اساس نوع وظیفه ای که داریم بتوانیم از گروه‌های هنری حمایت و پشتیبانی کنیم تا روز به روز شاهد رشد استان بوشهر بویژه در حوزه هنر انقلاب اسلامی باشیم.

وی افزود: اتحاد و همدلی مدیران هنری در دستگاه‌های مختلف باعث همسو شدن موسسه ها در تولید آثاری هنری برجسته می شود.

غریبی آمادگی مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر را برای همکاری با سایر مجموعه های دیگر در راستای اجرای سرود بزرگ حماسی، ملی و انقلابی برای دهه فجر را در استان اعلام کرد.

در این آیین گروه سرود صدای انقلاب از شهرستان دشتستان و آوای مشکات از شهرستان دیر به ترتیب با نظر هیات داوران و آرای مردمی مستقیم به مرحله کشوری راه یافتند.

همچنین گروه‌های سرود نغمه آوینی از دشتستان، مدال انقلاب از بوشهر و نوای حقیقت از دشتستان نیز عنوان سه گروه برتر دیگر معرفی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha