«اکبر آزادی» روز شنبه به ایرنا افزود: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
وی اظهار داشت: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کرد.
مسوول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: مردم در صورتی که مطمئن نیستند قارچ سمی است یا نه، هرگز آن را نخورند.
وی با بیان اینکه به قارچهای وحشی ناآشنا نباید دست زد، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد، گفت: اگر به قارچ وحشی ناآشنایی دست زدید، دست خود را به هیچ وجه به چشم، دهان و پوست خود نزنید.
آزادی در پایان گفت: در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هرگونه اقدام به خود درمانی پرهیز کرد و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.
استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۴ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی و با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل شده است.
هر سال با وجود هشدارهای کارشناسان بهداشت و درمان عده ای از مردم استان کرمانشاه بخصوص روستاییان به علت مصرف قارچ کوهی، مسموم و راهی بیمارستان می شوند.
نظر شما