به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی اکبر سبزیان روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای نشست کتابخوان، نمایشگاه کتاب، نمایشنامه خوانی، معرفی کتاب، برگزاری محافل ادبی با محوریت فردوسی شناسی از آن جمله است.
وی خاطرنشان کرد: استقرار کتابخانههای سیار در مناطق حاشیهای و کم برخوردار شهر مشهد از دیگر برنامههای فرهنگی در این ایام است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی اضافه کرد: فردوسی با شاهنامه حماسهای کم بدیل خلق کرد و این افتخار ایران زمین باید نسل به نسل معرفی شود.
حجت الاسلام سبزیان افزود: در مجموعه کتابخانههای عمومی استان با بهرهگیری از فضای مجازی، برنامهها و فعالیتهای متنوع فرهنگی برای معرفی آثار فاخر و شناساندن بیشتر بزرگان علم، ادب و دین این سرزمین اجرا میشود.
هر ساله همزمان با روز ملی فردوسی در ۲۵ اردیبهشت ماه آیین بزرگداشتی در مشهد برگزار میشود.
امسال نیز اعطای نشان فرهنگی هنری فردوسی، همایش علمی پژوهشی پیام شاهنامه، پایندگی زبان فارسی، شب شعر از توس تا نیشابور، نواختن زنگ متمرکز استانی زبان و ادبیات فارسی، اجرای ویژه برنامههای پرده خوانی و نقالی توسط ۲۰ نقال جوان در محل آرامگاه فردوسی، اختتامیه فراخوان داستان حماسی و بزرگداشت مرحوم سعید تشکری، رویداد کارگاهی و آموزشی سینما حماسه، نشست هماندیشی هنر حماسی با حضور نخبگان حوزوی و دانشگاهی و رونمایی از کتاب ترجمه شاهنامه به زبان اسپانیایی، نمایش "ماردوش" و افتتاح نمایشگاه تخصصی از نفایس خطی و سنگی شاهنامههای موجود در گنجینه رضوی از برنامههای هفته بزرگذاشت فردوسی در مشهد است.
نظر شما