به گزارش ایرنا، محسن مولوی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این در حالی است که میانگین کشوری واجدین شرایط برای دریافت یارانه ۷۹ درصد است که این نشان میدهد در استان ۹ درصد بالاتر از میانگین کشوری یارانه دریافت شده است.
وی ادامه داد: همچنین ۱۵ هزار و ۷۹۴ خانوار در استان مشمول دریافت یارانه نشدند و حدود ۹ هزار خانوار نیز جاماندگان از یارانهها هستند که هر ۲ گروه میتوانند اعتراض خود را اعلام کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: خانوارهایی که یارانه مشمول حال آنها نشده است بدون مراجعه حضوری از سه طریق میتوانند اعتراض خود را اعلام کرده به این صورت که میتوانند به سامانه حمایت به آدرس اینترنتی https://hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و یا از طریق تلفن گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ و تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ اعتراض کنند که ظرف یک ماه به اعتراض این افراد رسیدگی میشود.
مولوی با بیان اینکه ۳۰ درصد خانوارهای استان در سه دهک پایانی قرار دارند، تصریح کرد: ۱۰۸ هزار خانوار استان جزو دهکهای اول تا سوم هستند.
وی افزود: همچنین ۶۰ درصد خانوارها شامل ۱۸۱ هزار خانوار در دهکهای چهارم تا نهم جای گرفته و ۱۰ درصد خانوارها در دهک دهم قرار دارند که یارانه آنها حذف شده است.
مولوی با بیان اینکه تاکنون ۱۳۵ مرحله یارانه به حساب سرپرست خانوارهای استان واریز شده است، تاکید کرد: مرحله ۱۳۵ مرحله جدید است که یارانه ۲ماه اردیبهشت و خرداد به حساب سرپرست خانوارها واریز شده است که ماهانه برای دهکهای اول تا سوم به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان و برای دهکهای چهارم تا نهم نفر ۳۰۰ هزار تومان واریز شده است.
مولوی خاطرنشان کرد: خانوارهایی که جزو نیروهای مسلح هستند نیز میتوانند اعتراض خود را از طریق یگان نظامی پیگیری کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: افرادی که قصد جداسازی یارانه خود از سرپرست خانوار را دارند، میتوانند به پلیس ۱۰+ مراجعه کنند.
مولوی خاطرنشان کرد: مردم استان برای اعتراض به جز راههایی که اعلام شده است به سایت دیگری مراجعه نکنند چراکه کلاهبرداران ممکن است از این طریق از مردم سوء استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۰ شهرستان دارای ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما