استفاده از ظرفیت علمی شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات سیستان و بلوچستان لازم است

زاهدان- ایرنا- دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین سیستان و بلوچستان گفت: اگر بتوانیم از ظرفیت علمی و پژوهشی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه توسعه استان استفاده کنیم، کلید برون رفت از چالش‌های این استان را به دست آورده‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد خلیلی‌فر روز یکشنبه در حاشیه بازدید مسوولان از نمایشگاه دستاوردهای روستایی و شرکت‌های دانش‌بنیان اظهارداشت: نمایشگاه تخصصی و دستاوردهای بومی منطقه جنوب شرق از ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان در معرض بازدید عموم قرار دارد. 

وی افزود: این نمایشگاه به صورت تلفیقی هم به صورت غرفه های نمایشگاهی در قسمت فن بازارها و هم  پنل های تخصصی در حوزه های مختلف است.

دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین سیستان و بلوچستان  ادامه داد: اقتصاد مردمی، نوآوری اجتماعی، الگوی کشت و فضای سبز شهری، ترویج فرهنگ دهستان خلاق، کارآفرینی روستایی و روستاهای هوشمند، محصولات دانش‌بنیان و قابلیت تجاری‌سازی، توسعه صنعت گردشگری، توسعه الگوی مهارت‌آموزی و کارآفرینی از جمله موضوعات این نمایشگاه است.

وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت تولیدات محصولات دانش‌بنیان و فناور در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله خورشید یکی از اولویت‌های به نمایش گذاشتن توانمندی شرکت های دانش بنیان است.

خلیلی‌فر افزود: این نمایشگاه برای دومین بار است که دایر می شود، اولین نمایشگاه تشریح دستاوردهای بومی محلی و دانش بنیان در دانشگاه زابل تشکیل شده است.

وی بیان کرد: با توجه به شعار سال و تاکید رهبر معظم انقلاب لازم است همه دستگاه‌ها و اقشار در تبیین توانمندی‌ها و رفع ضعف‌های استان در بخش‌های مختلف وارد عمل شوند.

خلیلی فر با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت سه روز در محل دانشگاه سیستان و بلوچستان دایر است، گفت: روز نخست این همایش دهیاران و فعالان روستایی مخاطب همایش و نمایشگاه هستند، روز دوم فرمانداران و فعلان شهری مخاطب هستند که به تشریح ظرفیت‌ها و نقاط ضعف حوزه کاری خود بپردازند.

وی گفت: روز آخر جمع بندی و بررسی چالش های موجود است و ظرفیت ها و قسمتهایی که باید روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم تا  علم پژوهشگران و فعالان حوزه این در خدمت جامعه قرار گیرد.

دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین افزود: قطعا این شرکت‌ها نقش بسزایی در توسعه استان و کشور ایجاد می‌کنند و سرمایه‌های ارزشمندی هستند که دانش را به نیاز بازار تبدیل و آن را با برندسازی به روز کرده‌اند.

وی گفت: در پایان همایش با هدف بازریابی و کمک به شرکت‌های دانش بنیان تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha