به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر میعاد فر روز یکشنبه در نشست با استاندار بوشهر افزود: در سال گذشته بیش از چهار هزار سورتی پرواز امدادی از سوی اورژانس هوایی در کشور انجام شد که ۶۰ درصد این خدمات مربوط به حوادث ترافیکی و مابقی مربوط به سایر حوادث بوده است.
وی با اشاره به وقوع سه سیل شدید در اواخر سال گذشته ادامه داد: در همین ارتباط با توجه به اعلام هواشناسی تلاش شد مادران باردار مناطق خطر به مناطق امن انتقال داده شوند تا در صورت بسته شدن راههای ارتباطی دچار مشکل نشوند.
میعادفر اضافه کرد: همچنین استان بوشهر نیز جزءاستانهای استراتژیک کشور است که تلاش می شود اورژانس هوایی در این استان تقویت شود.
۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین هزار آمبولانس
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: با تلاشهای انجام شده در راستای نوسازی ناوگان آمبولانس کشور قرار است یک هزار دستگاه آمبولانس تامین شود که برای این کار با توجه به معافیت اورژانس از پرداخت عوارض گمرکی یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر سه هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد که جایگزین کردن آنها ضروری است در همین ارتباط با درخواست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همت رئیس جمهور قرار است در یک فرایند سه ساله این جایگزینی صورت گیرد.
میعاد فر گفت: امروز عزم دولت برای نوسازی آمبولانسهای کشور جزم است و انتظار می رود با توجه به فرسودگی ناوگان این کار انجام شود.
به زودی مجوز استخدام ۴هزار نیروی اورژانس گرفته میشود
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تامین نیروی انسانی مورد نیاز از جمله کارهای مهم این مجموعه است که تلاش می شود مجوز استخدام چهار هزار نفر نیرو از سازمان امور استخدامی کشور گرفته شود.
وی تاکیدکرد: با جذب این نیروها ضمن تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای مجموعه اورژانس زمینه تبدیل وضعیت نیروی انسانی شاغل در این سازمان نیز فراهم میشود.
میعادفر در خصوص پرداخت مطالبات مجموعه اورژانس بوشهر گفت: با توجه به نگاه مثبت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بخشی از این مطالبات پرداخت شده و بخش دیگر نیز پرداخت می شود.
وی یادآور شد: خدمات فوریتهای پزشکی خط مقدم جبهه درمان و سلامت است و هرچقدر بتوانیم این خدمات را بهتر انجام دهیم می توان از آلام و دردهای مردم کاسته و مرگ و میرها کاهش یابد.
میعادفر گفت: با وجود افزایش ۴۷ درصدی سفرها اما مجموعه اورژانس عملکرد خوبی در زمینه خدمات رسانی به مسافران داشته است.
وی ادامه داد: مجموعه اورژانس در دوران کرونا ۱۹ شهید تقدیم کرد ولی با این وجود در زمینه خدمت رسانی لحظه ای از انگیزه کارکنان این مجموعه کاسته نشد.
تعداد پایگاههای اورژانس در استان بوشهر کافی نیست
استاندار بوشهر گفت: این استان از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه آن ۶۰۰ کیلومتراست و از نظر عرضی هم جاده های زیادی دارد این در حالی است که فاصله ایستگاههای اورژانس نسبت به هم طولانی است.
احمد محمدی زاده افزود: تلاش میشود با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ساخت پایگاهها و تجهیز آنها از سوی اورژانس این مشکل برطرف شود و تعداد ایستگاهها و پایگاههای امدادی اورژانس در استان افزایش یابد.
وی ادامه داد: ظرفیتهای قابل توجهی در بخش اورژانس در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد که قرار شد با یک هم افزایی از این ظرفیتها در استان بهره گرفته شود.
محمدی زاده افزود: در شرایطی لازم است که اورژانس به مناطق صنعتی و نفت خیز کمک کند و در شرایطی نیز میطلبدآنها به این مجموعه کمک کنند.
وی با اشاره به حضور صنایع نفت، گاز و پتروشمی در استان بوشهر گفت: تلاش می شود در یک توافق سه جانبه بین اورژانس، مجموعه نفت و استانداری بوشهر تفاهمنامه ای منعقد شود تا از ظرفیت این صنایع برای تقویت خدمات اورژانس استفاده شود.
محمدی زاده افزود: تمام این صنایع در حاشیه جاده ها و در پشت فنسها خدمات اورژانس خوب و قابل توجهی دارند که اگر این ظرفیت به کمک استان آید بسیاری از مشکلات اورژانس در استان برطرف می شود.
وی با اشاره به ساخت ۱۸ واحد پتروشیمی در استان بوشهر گفت: انتظار می رود با استفاده از ظرفیت صنایع خلاء ایستگاههای اورژانس در این استان برطرف شود.
استاندار بوشهر همچنین بر ضرورت همکاری در خصوص ساخت مرکز دیسپاچینگ (فرماندهی متمرکز) اورژانس در بوشهر تاکید کرد و گفت: تلاش می شود از همه ظرفیتها برای احداث این مجموعه در استان بهره گرفته شود.
تقویت و ارتقای کیفیت اورژانس استان بوشهر در اولویت دانشگاه علوم پزشکی است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تقویت و ارتقای کیفیت اورژانس استان بوشهر در اولویت دانشگاه علوم پزشکی است.
دکتر حسن ملکی زاده با اشاره به بازیهای جام جهانی قطر گفت: با توجه به فاصله کم مسیر دریایی بوشهر به قطر این استان آمادگی دارد در زمینه اورژانس دریایی خدمات لازم را ارائه کند.
نظر شما